20
1 2 3 4 5 6 7 
Душица продава ракија и вино во Студентскиот Дом Кузман

Душица продава ракија и вино во Студентскиот Дом Кузман

пред 12 часа - Забава

Автор: Настасија Јанкулов После контролорот ќе се мисли зошто така чудно му мириса картата

После контролорот ќе се мисли зошто така чудно му мириса картата

После контролорот ќе се мисли зошто така чудно му мириса картата

пред 12 часа - Забава

Автор: Анонимен Каде водат овие скали во медицинска амбуланта во Прилеп?

Каде водат овие скали во медицинска амбуланта во Прилеп

Каде водат овие скали во медицинска амбуланта во Прилеп?

пред 12 часа - Забава

Автор: Николче Итар Пејо #840

 Бебешки змија танц  во изведба на едно талентирано и преслатко македонско бебе

„Бебешки змија танц“ во изведба на едно талентирано и преслатко македонско бебе

пред 12 часа - Забава

Видеото е испратено за наградната игра на Мотика . Автор: Сашо Велиновски

Итар Пејо #840

Итар Пејо #840

пред 13 часа - Забава

Автор: Итар Пејо Македонска снаодливост: Ефикасна заштита од дожд на стара кола

Македонска снаодливост  Ефикасна заштита од дожд на стара кола

Македонска снаодливост: Ефикасна заштита од дожд на стара кола

пред 14 часа - Забава

Автор: Христијан Поздрав до новите градски татковци од под камениот мост во самиот центар на Скопје

Поздрав до новите градски татковци од под камениот мост во самиот центар на Скопје

Поздрав до новите градски татковци од под камениот мост во самиот центар на Скопје

пред 14 часа - Забава

Автор: Анонимен Аха, значи вака изгледала двојазичноста, пола кирилица, пола латиница!

Аха  значи вака изгледала двојазичноста  пола кирилица  пола латиница

Аха, значи вака изгледала двојазичноста, пола кирилица, пола латиница!

пред 14 часа - Забава

Автор: Анонимен Поздрав до новите градски татковци од под камениот мост во самиот центар на Скопје Долг е патот до Кочани,...

Картингот на мраз е многу полуд од обичниот

Картингот на мраз е многу полуд од обичниот

пред еден ден - Забава

Ако сте за вистинска адреналинска забава, еве ви идеја, а мразовите само што не почнале да фаќаат.

Девојката се труди да игра  ама фустанчето некако многу мало

Девојката се труди да игра, ама фустанчето некако многу мало

пред еден ден - Забава

Не дека некому му пречи ама се мачи кутрата :).

Од зраци на болката до тракторски зраци  ова се најчудните оружја во современиот свет

Од зраци на болката до тракторски зраци, ова се најчудните оружја во современиот свет

пред еден ден - Забава

Ова е колекција од едни од најчудните оружја на денешницата. Иако звучат како да се од некој научно фантастичен филм, или пак дека се играчки за деца, овие оружја постојат и би можеле да бидат навистина опасни.

Долг е патот до Кочани  а чевлите стегаат

Долг е патот до Кочани, а чевлите стегаат…

пред еден ден - Забава

Автор: Ивана Милчева На Финки студентската служба и студентите имаат пауза откако ќе си ја завршат работата

Првиот снег во Владивосток  Русија предизвика 500 сообраќајќи за 1 час

Првиот снег во Владивосток, Русија предизвика 500 сообраќајќи за 1 час!

пред еден ден - Забава

Вчера во 17 часот во градот Владивосток заврна првиот снег. Да погледнеме како помина првиот час.

Дали е ова почеток на една долга и возбудлива ноќ

Дали е ова почеток на една долга и возбудлива ноќ?

пред еден ден - Забава

Нема маж кој нема да му подзавиди на фраерот во видеото!

На Финки студентската служба и студентите имаат пауза откако ќе си ја завршат работата

На Финки студентската служба и студентите имаат пауза откако ќе си ја завршат работата

пред еден ден - Забава

Автор: Кико.Р И без тоа никој нема да ја украде, ама сигурно си е сигурно

1 2 3 4 5 6 7