притисни ентер »

Принцот Хари во цврстата прегратка на Рита Ора (ФОТО)

Принцот Хари во цврстата прегратка на Рита Ора (ФОТО)

Принцот Хари беше гостин на хуманитарен концерт за заболени од ХИВ во Хамптон Корт Палас во Лондон , каде настапи пејачката Рита Ора.  Британската пејачка со косовско потекло и вистинско име Рита Сахатчиу (28) , не го криеше одушевувањето од средбата со принцот. Таа беше во друуштво на мајка и кога му пријде на Хари и силно го гушна. Рита гии објави

Тешки денови за Меган: Принцот Хари во прегратка на Рита Ора

Тешки денови за Меган: Принцот Хари во прегратка на Рита Ора

Принцот Хари беше гостин на хуманитарен концерт за заболени од ХИВ/ СИДА во Хамптон Корт Палас во Лондон , каде настапи пејачката Рита Ора.  Британската пејачка со косовско потекло не го криеше одушевувањето од средбата со принцот. Таа беше во друштво на мајка ѝ кога му пријде на Хари и силно го прегрна. Рита ги објави фотографиите на Инстаграм со

Рита Ора во топла прегратка на принцот Хари

Рита Ора во топла прегратка на принцот Хари

По хуманитарниот настап, пејачката и принцот размениле прегратки. Рита Ора настапила за Кралското семејство. Таа заедно со нејзината мајка, Вера, биле специјални гости на британскиот принц Хари, во настан организиран од добротворната организација што ја основал тој – Сентабле. На овој настан, Вера учествувала како психијатар која им помага на жените