притисни ентер »

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за „Макфакс“ лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, по вчерашното признавање на новото уставно име, Северна Република

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за А1он лидерот на Единствена Македонија Јанко Бачев, по вчерашното признавање на новото уставно име, Северна Република Македонија

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за „Макфакс“ лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, по вчерашното признавање на новото уставно име, Северна Република