притисни ентер »

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада планира да ги ограничи цените на лебот, да дистрибуира масло за јадење за околу 25.000 домаќинства и да обезбеди социјални ваучери за помош на најсиромашните. Владата, на предлог на Министерството за економски развој (МЕД), денеска треба да ги ограничи максималните малопродажни цени на лебот од бела пченица. Максималната малопродажна

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада планира да ги ограничи цените на лебот, да дистрибуира масло за јадење за околу 25.000 домаќинства и да обезбеди социјални ваучери за помош на најсиромашните. Владата, на предлог на Министерството за економски развој (МЕД), денеска треба да ги ограничи максималните малопродажни цени на лебот од бела пченица. Максималната малопродажна

Црногорската влада ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската влада ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада планира да ги ограничи цените на лебот, да дистрибуира масло за јадење за околу 25.000 домаќинства и да обезбеди социјални ваучери за помош на најсиромашните. Владата, на предлог на Министерството за економски развој (МЕД), денеска треба да ги ограничи максималните малопродажни цени на лебот од бела пченица. Максималната малопродажна

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

– Црногорската Влада планира да ги ограничи цените на лебот, да дистрибуира масло за јадење за околу 25.000 домаќинства и да обезбеди социјални ваучери за помош на најсиромашните. Владата, на предлог на Министерството за економски развој (МЕД), денеска треба да ги ограничи максималните малопродажни цени на лебот од бела пченица. Максималната малопродажна

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење

Црногорската Влада ја ограничува цената на лебот, ќе дели социјални бонови и масло за јадење А.П. Пред 1 минута Фото: Архива Црногорската Влада планира да ги ограничи цените на лебот, да дистрибуира масло за јадење за околу 25.000 домаќинства и да обезбеди социјални ваучери за помош на најсиромашните Владата, на предлог на Министерството за економски