притисни ентер »

Жена од Валандово силувана од роднина

Жена од Валандово силувана од роднина

Ноќеска во 02.00 часот полициски службеници од Полициската станица Валандово привеле 39-годишен жител на Валандово, поради сомнение дека силувал негова роднина. Според информациите, Д.У. на 02.05.2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против

Жена од Валандово обљубена од нејзин роднина

Жена од Валандово обљубена од нејзин роднина

Денес во 02.20 часот, полициски службеници од Полициската станица Валандово го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово, поради сомнение дека на 2 мај 2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе биде поднесена соодветна пријава, информираат

Жена од Валандово силувана од роднина

Жена од Валандово силувана од роднина

Ноќеска во 02.00 часот полициски службеници од Полициската станица Валандово привеле 39-годишен жител на Валандово, поради сомнение дека силувал негова роднина. Според информациите, Д.У. на 02.05.2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против

Обљубил 39- годишна жена од Валандово, му била роднина

Обљубил 39- годишна жена од Валандово, му била роднина

Обљубил 39- годишна жена од Валандово, му била роднина Полициски службеници од Полициската станица Валандово на 4 април 2021 во 02.20 часот, го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово, поради сомнение дека на 2 мај 2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање

Жена од Валандово силувана од свој роднина

Жена од Валандово силувана од свој роднина

Жена од Валандово била силувана од свој роднина. - На 04.05.2021 во 02.20 часот, полициски службеници од Полициската станица Валандово го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово, поради сомнение дека на 02.05.2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина, соопштија од Министерството за внатрешни работи. Тој бил приведен во полициска

Жена во Валандово силувана од својот роднина

Жена во Валандово силувана од својот роднина

Полициски службеници од Полициската станица Валандово на 4 април 2021 во 02.20 часот, го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово, поради сомнение дека на 2 мај 2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе биде поднесена соодветна пријава

Валандовчанец cилyвaл роднина

Валандовчанец cилyвaл роднина

На 04.05.2021 во 02.20 часот, полициски службеници од Полициската станица Валандово го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово, поради сомнение дека на 02.05.2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе биде поднесена соодветна пријава

Валандовчанец силувал жена, своја роднина

Валандовчанец силувал жена, своја роднина

На 04.05.2021 во 02.20 часот, полициски службеници од Полициската станица Валандово го лишиле од слобода Д.У.(39) од Валандово. Тој е осомничен дека на 02.05.2021 извршил обљуба врз 39-годишна жена од Валандово, негова роднина. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе биде поднесена соодветна пријава