притисни ентер »

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Намуртеното маче (Grumpy Cat) кое стана интернет-сензација поради своето „налутено“ лице почина на седум години поради здравствени компликации. Мачето од Аризона беше исклучително популарно и ги смееше луѓето, велат сопствениците. Мачето стана легенда откако во 2012 година на социјалните медиуми се појавија фотографии од неговата „кисела“ фаца и тоа

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Намуртеното маче (Grumpy Cat) кое стана интернет-сензација поради своето „налутено“ лице почина на седум години поради здравствени компликации. Мачето од Аризона беше исклучително популарно и ги смееше луѓето, велат сопствениците. Мачето стана легенда откако во 2012 година на социјалните медиуми се појавија фотографии од неговата „кисела“ фаца и тоа

Почина „намуртената мачка“ – социјалните мрежи се во тага

Почина „намуртената мачка“ – социјалните мрежи се во тага

Намуртената мачка или Grumpy Cat која со години беше Инстаграм сензација и подлога за пресмешни мемиња - почина. Славата ѝ започна во 2012-та година, кога на едно YouTube видео собра преку 15 милиони прегледи, а во наредните години се сликаше со големи имиња и славни ѕвезди кои само ја зголемија нејзината популарност. --> Богатството кое го стекна

Најмрзоволната мачка на светот почина во седмата година

Најмрзоволната мачка на светот почина во седмата година

“Grumpy Cat”, најмрзоволната мачка на светот која стана вистинска интернет сензација поради својот израз на лицето, почина во седмата година. Оваа информација ја објавија нејзините сопственици на социјалните мрежи: “Со скршено срце ја објавуваме веста за загубата на нашата драга мачка. Поради инфекција на уринарниот систем, дојде до компликации со

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Намуртеното маче (Grumpy Cat) кое стана интернет сензација поради своето „налутено“ лице почина на седум години поради здравствени компликации. Мачето од Аризона беше исклучително популарно и ги смееше луѓето, велат сопствениците. Мачето стана легенда откако во 2012 година на социјалните медиуми се појавија фотографии од неговата „кисела“ фаца и тоа

Почина интернет легендата Grumpy Cat

Почина интернет легендата Grumpy Cat

Grumpy Cat, мачката која беше инспирација за огромен број мемиња на интернет благодарение на нејзиниот постојано намуртен изглед, почина на седумгодишна возраст. Сопствениците утрово ја потврдија тажната вест. Тардар Сос (како што беше позната кај нејзините сопственици) почина од инфекција на уринарниот тракт која предизвика сериозни компликации и

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Интернет-легендата Grumpy Cat почина

Намуртеното маче (Grumpy Cat) кое стана интернет-сензација поради своето „налутено“ лице почина на седум години поради здравствени компликации. Мачето од Аризона беше исклучително популарно и ги смееше луѓето, велат сопствениците. Мачето стана легенда откако во 2012 година на социјалните медиуми се појавија фотографии од неговата „кисела“ фаца и тоа