притисни ентер »

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот извештај, од сообраќај биле исклучени пет возачи кои возеле под дејство на алкохол, девет кои управувале возило пред да се стекнат со правото на возачка дозвола, четворица

Две лица потешко и шест полесно повредени во 12 сообраќајки во Скопје

Две лица потешко и шест полесно повредени во 12 сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според полицискиот

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Двајца потешко и шест полесно повредени во сообраќајки во Скопје

– Две лица се потешко повредени, а шест се здобиле со лесни телесни повреди во седум од вкупно 12 сообраќајни незгоди што изминатото деноноќие се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Сообраќајната полиција во изминатите 24 часа санкционирала 61 возачи кои се движеле со поголема брзина од дозволената, а од сообраќај биле исклучени 18 возачи. Според