Васил ГарвГарванданлиев ќе нè претставува на „Евросонг“

Македонската радио телевизија го избра и вчера соопшти нашиот претставник на годинашното издание на „Евросонг“, кое ќе се одржи во Ротердам. Пејачот ја сподели убавата вест преку социјалните мрежи, изразувајќи ја својата радост и благодарност: По овој повод ве потсетуваме на разговорот што го имавме со Гарванлиев кој тогаш изјави: „ Не нѝ треба причина