притисни ентер »

Закани по живот за конгресменката Омар

Закани по живот за конгресменката Омар

Следно Американската конгресменка Илхан Омар вели дека добива поголем број на смртни закани откако претседателот Доналд Трамп објави критичко видео за нејзините коментари за терористичките напади од 11-ти септември 2001-ва година. Омар вели дека многумина од оние кои го загрозуваат нејзиниот живот се повикуваат на позицијата на претседателот Трамп

Поради твит на Трамп тврди дека добива смртни закани: Претседателот на САД ја охрабрува десничарската омраза

Поради твит на Трамп тврди дека добива смртни закани: Претседателот на САД ја охрабрува десничарската омраза

Конгресменката од редовите на Демократите, Илхан Омар изјави дека се повеќе ѝ се закануваат со смрт откако Доналд Трамп на својот профил објави дека таа негирала дека во 2001-ва година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане“, изјави Омар, обвинувајќи го претседателот на САД за поттикнување на десничарски екстремизам

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Омар: По твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: По твитот на Трамп добивам смртни закани

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане – рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Поради Твитот на Трамп тврди дека добива смртни закани: Претседателот на САД ја охрабрува десничарската омраза!

Поради Твитот на Трамп тврди дека добива смртни закани: Претседателот на САД ја охрабрува десничарската омраза!

Конгресменката од редовите на Демократите, Илхан Омар изјави дека се повеќе ѝ се закануваат со смрт откако Доналд Трамп на својот профил објави дека таа негирала дека во 2001-ва година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане“, изјави Омар, обвинувајќи го претседателот на САД за поттикнување на десничарски екстремизам

Афроамериканска конгресменка прима закани поради Доналд Трамп

Афроамериканска конгресменка прима закани поради Доналд Трамп

Демократката Илхан Омар која е член во американскиот Конгрес, изјавила дека почнала да прима закани по нејзиниот живот, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот „Твитер“ профил објавил видео во кое таа негирала дека во 2011 година се случил терористичкиот напад во Њујорк. „Овој твит ги загрози мојот живот и животот на моите блиски“,

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Вашингтон, 15 април 2019 (МИА) – Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива сè повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Twitter објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар,

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека сè повеќе ѝ сезакануваат со смрт, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот Твитер објави видеоснимка во која таа негираше дека во 2011 година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане”, рече Омар, обвинувајќи

Членка на американскиот Конгрес добива смртни закани по твит на Трамп

Членка на американскиот Конгрес добива смртни закани по твит на Трамп

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека сè повеќе ѝ сезакануваат со смрт, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот Твитер објави видеоснимка во која таа негираше дека во 2011 година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане”, рече Омар, обвинувајќи

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека сè повеќе ѝ сезакануваат со смрт, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот Твитер објави видеоснимка во која таа негираше дека во 2011 година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане”, рече Омар, обвинувајќи

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Американска конгресменка добива смртни закани по твитот на Трамп

Американска конгресменка добива смртни закани по твитот на Трамп

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2001 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Афроамериканска конгресменка прима закани поради Доналд Трамп

Афроамериканска конгресменка прима закани поради Доналд Трамп

Демократката Илхан Омар која е член во американскиот Конгрес, изјавила дека почнала да прима закани по нејзиниот живот, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот „Твитер“ профил објавил видео во кое таа негирала дека во 2011 година се случил терористичкиот напад во Њујорк. „Овој твит ги загрози мојот живот и животот на моите блиски“,

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Омар: После твитот на Трамп добивам смртни закани

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека добива се повеќе смртни закани, откако американскиот претседател Доналд Трамп на Твитер објави видео во кое таа негира дека во 2011 година нападот во Њујорк бил терористички. – Тоа загрозува животи и мора да престане, рече Омар, обвинувајќи го Трамп за поттикнување

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Илхан Омар изјави дека по твитот на Трамп ѝ се закануваат со смрт

Членката на американскиот Конгрес од редовите на демократите Илхан Омар денеска изјави дека сè повеќе ѝ сезакануваат со смрт, откако американскиот претседател Доналд Трамп на својот Твитер објави видеоснимка во која таа негираше дека во 2011 година имало терористички напад во Њујорк. „Тоа ги загрозува животите и мора да престане”, рече Омар, обвинувајќи