притисни ентер »

Силен земјотрес и во Индонезија

Силен земјотрес и во Индонезија

Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри под површина на земјата, 168 километри јужно и југоисточно од градот Тернатеа.

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Силен земјотрес ја погоди Индонезија

Силен земјотрес ја погоди Индонезија

Силен земјотрес од 7,3 степени ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, информираше Геолошкиот завод на САД. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри под површина на земјата, 168 километри јужно и југоисточно од градот Тернатеа. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета,

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија. Како што соопшти Агенцијата за геолошко истражување на Австралија, земјотресот го погодил брегот во местото Брум. Earthquake felt in Broome and Northern WA. Some photos from the shops. pic.twitter.com/9m0sBQVx8J — Dylan Storer (@StorerDylan) July 14, 2019 Подводниот земјотрес

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална

Силен земјотрес од 7,3 степени ја погоди Индонезија

Силен земјотрес од 7,3 степени ја погоди Индонезија

Земјотрес со јачина од 7,3 степени го погоди денес островот Молучка во источниот дел на Индонезија, соопшти американското Геолошки институт. Епицентарот на земјотресот бил на длабочина од 10 километри, 168 километри јужно и југоисточно од градот Тернате. Досега не се пријавени извештаи за можни жртви или материјална штета, објави Ројтерс.

Силен земјотрес почувствуван во Австралија

Силен земјотрес почувствуван во Австралија

Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту е објавено предупредување од цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од 33 километри под површина на земјата.

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Силен земјотрес во Индонезија

Силен земјотрес во Индонезија

Земјотрес со интензитет од 7,3 степени според Рихтерова скала ги погоди денеска Молучките Острови во источниот дел на Индонезија, соопшти Геолошкиот завод на САД. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту, пак, е издадено предупредување за цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од десет километри

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија. Како што соопшти Агенцијата за геолошко истражување на Австралија, земјотресот го погодил брегот во местото Брум. Earthquake felt in Broome and Northern WA. Some photos from the shops. pic.twitter.com/9m0sBQVx8J — Dylan Storer (@StorerDylan) July 14, 2019 Подводниот земјотрес

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег во Австралија. Како што соопшти Агенцијата за геолошко истражување на Австралија, земјотресот го погодил брегот во местото Брум. Подводниот земјотрес се случил во 3.39 часот по локално време на брегот помеѓу Порт Хедланд и Брум, во Индискиот Океан. Засега нема извештаи за евентуалните жртви

Силен земјотрес го погоди западниот брег на Австралија

Силен земјотрес го погоди западниот брег на Австралија

Земјотрес со јачина од 6,6 степени го погоди западниот брег на Австралија. Како што соопшти Агенцијата за геолошко истражување на Австралија, земјотресот го погодил брегот во местото Брум. Подводниот земјотрес се случил во 3.39 часот по локално време на брегот помеѓу Порт Хедланд и Брум, во Индискиот Океан. Засега нема извештаи за евентуалните жртви

Силен земјотрес во Австралија

Силен земјотрес во Австралија

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди брегот во местото Брум во Австралија, соопшти денеска американскиот Геолошки завод. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту е објавено предупредување од цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од 33 километри под површина на

Силен земјотрес ја стресе Австралија

Силен земјотрес ја стресе Австралија

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди брегот во местото Брум во Австралија, соопшти денеска американскиот Геолошки завод. Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту е објавено предупредување од цунами. Епицентарот на потресот се наоѓал на длабочина од 33 километри под површина на