притисни ентер »

(ВИДЕО) ВАКА АПСАТ РУСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ – ЏИХАДИСТИТЕ НЕМАЛЕ ШАНСА: Упаднале во гнездо на исламисти а потоа почнала акцијата!

(ВИДЕО) ВАКА АПСАТ РУСКИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ – ЏИХАДИСТИТЕ НЕМАЛЕ ШАНСА: Упаднале во гнездо на исламисти а потоа почнала акцијата!

Центарот за односи со јавноста на Федералната служба на безбедност на Русија објавила снимка од апсењето на финансиерите на терористичката група Исламска држава во Москва. Уапсеното лице, како дел на тајната келија на ИД, за потребите на терористите собрала повеќе од 25. милиони рубљи, се претпоставува во истрагата. На снимката се гледа како оперативците

Како руските специјалци апсат џихадисти (ВИДЕО)

Како руските специјалци апсат џихадисти (ВИДЕО)

Центарот за врски со јавноста на Федералната служба за безбедност на Русија објави снимка од апсењето на финансиери на терористичката група Исламска држава во Москва. Уапсеното лице како член на тајната ќелија на ИД собрала за потребите на терористите повеќе од 25 милиони рубљи, се претпоставува во истрагата. На видеото се гледа како оперативците го

Руските специјалци апсеа џихадисти во Москва (ВИДЕО)

Руските специјалци апсеа џихадисти во Москва (ВИДЕО)

Центарот за врски со јавноста на Федералната служба за безбедност на Русија објави снимка од апсењето на финансиери на терористичката група Исламска држава во Москва. Уапсеното лице како член на тајната ќелија на ИД собрала за потребите на терористите повеќе од 25 милиони рубљи, се претпоставува во истрагата. На видеото се гледа како оперативците го