притисни ентер »

Полицаец нападнат од куче скитник сред Скопје

Полицаец нападнат од куче скитник сред Скопје

Полициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Полицаец нападнат од куче скитник сред Скопје

Полицаец искасан од куче скитник во Скопје

Полицаец искасан од куче скитник во Скопје

Полициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Пред неколку дена во Гостивар бегајќи од глутница кучиња девојка

Полицаец искасан од куче скитник во Скопје

Полицаец искасан од куче скитник во Скопје

Полицаец искасан од куче скитник во Скопје Полициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Пред неколку дена во

Полицаец искасан од улично куче во Скопје

Полицаец искасан од улично куче во Скопје

Полициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Полицаец искасан од улично куче во Скопје

Припданик на МВР нападнат од куче во центарот на Скопје

Припданик на МВР нападнат од куче во центарот на Скопје

Припадник на МВР бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Пред неколку дена во Гостивар бегајќи од глутница кучиња девојка падна

ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК НАПАДНАТ ОД КУЧЕ СКИТНИК: Куче скитник нападна полициски сужбеник кај Сајмиште

ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК НАПАДНАТ ОД КУЧЕ СКИТНИК: Куче скитник нападна полициски сужбеник кај Сајмиште

Полициски службеник бил нападнат и искасан на повеќе делови на телото во центарот на Скопје. Инцидентот се случил попладнево во близина на хотелот ВИП каде што бил нападнат од куче скитник. Веднаш по нападот полицаецот бил префрлен на инфективната клиника на Скопскиот клинички центар. Пред неколку дена во Гостивар бегајќи од глутница кучиња девојка

Заев: Ново законодавство и мерки против бездомните кучиња - граѓаните исплашени за безбедноста

Заев: Ново законодавство и мерки против бездомните кучиња - граѓаните исплашени за безбедноста

Embedded video for Заев: Ново законодавство и мерки против бездомните кучиња - граѓаните исплашени за безбедноста Со промена на комплицираните закони,  премиерот Заев најави олеснување за локалните власти во справувањето  со глутниците кучиња кои се сериозна закана за безбедноста на граѓани. Многу општини немаа стационари за згрижување, а премиерот

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Продолжуваат проблемите со агресивните кучиња – скитници, групирани во глутници кои се почесто напаѓаат граѓани. Граѓаните секојдневно говорат дека градот врие од кучиња, уште пострашно што се повеќе ги има на плоштадот во Скопје. Додека граѓаните маки мачат со кучиња скитници, градските власти и натаму без системско решение за кучињата скитници

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје Продолжуваат проблемите со агресивните кучиња – скитници, групирани во глутници кои се почесто напаѓаат граѓани. Граѓаните секојдневно говорат дека градот врие од кучиња, уште пострашно што се повеќе ги има на плоштадот во Скопје. Додека граѓаните маки мачат со кучиња скитници, градските власти и натаму без системско

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Конгрес на кучиња на Плоштад во Скопје

Продолжуваат проблемите со агресивните кучиња – скитници, групирани во глутници кои се почесто напаѓаат граѓани. Граѓаните секојдневно говорат дека градот врие од кучиња, уште пострашно што се повеќе ги има на плоштадот во Скопје. Додека граѓаните маки мачат со кучиња скитници, градските власти и натаму без системско решение за кучињата скитници. Граѓаните