притисни ентер »

Тестови за коронавирус и во „Аџибадем Систина“, цената изнесува 1.200 денари

Тестови за коронавирус и во „Аџибадем Систина“, цената изнесува 1.200 денари

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина“, цената на тестирање е 1.200 денари, а самото тестирање се

„Аџибадем систина“ набави 15.000 тестови за коронавирус, капацитетот за тестирање е до 300 лица дневно

„Аџибадем систина“ набави 15.000 тестови за коронавирус, капацитетот за тестирање е до 300 лица дневно

„Аџибадем систина“ набави 15.000 тестови за коронавирус, капацитетот за тестирање е до 300 лица дневно Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на коронавирусот (Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина“ набави 15 000 тестови за детекција на Ковид-19

„Аџибадем Систина“ набави 15 000 тестови за детекција на Ковид-19

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот ( Ковид-19 ). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на коронавирусот (Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина“ набави 15 000 тестови за детекција на Ковид-19

„Аџибадем Систина“ набави 15 000 тестови за детекција на Ковид-19

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот ( Ковид-19 ). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

„Аџибадем Систина“ ќе врши тестирања за детекција на Ковид-19, набавени се 15.000 тестови

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на коронавирусот (Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

И „Систина“ почнува со тестирање за коронавирусот

И „Систина“ почнува со тестирање за коронавирусот

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот (Ковид-19). Од болницата информираат дека тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на COVID-19

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на COVID-19

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина“, цената на тестирање е 1.200 денари, а самото тестирање се

Болницата „Аџибадем Систина" набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

Болницата „Аџибадем Систина" набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина", цената на тестирање е 1.200 денари, а самото тестирање се врши со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано

„Аџибадем Систина“ од утре ќе тестира Ковид-19 за 1200 ден.

„Аџибадем Систина“ од утре ќе тестира Ковид-19 за 1200 ден.

„Аџибадем Систина“ од утре ќе тестира Ковид-19 за 1200 ден. Клиничката болница „Аџибадем Систина“ набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина“,

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот ( Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на ковид-19, 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на ковид-19, 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот (ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7.  Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина” набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

„Аџибадем Систина” набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Клиничката болница „Аџибадем Систина” набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

Фото: Б. Грданоски Клиничката болница „Аџибадем Систина“ набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина“, цената на тестирање е 1.200 денари, а

И „Систина“ почнува со тестирање за коронавирусот

И „Систина“ почнува со тестирање за коронавирусот

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот (Ковид-19). Од болницата информираат дека тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно по цена од 1.200 денари

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на  коронавирусот (Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7.  Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно, а ова е цената

„Аџибадем Систина“ набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19, капацитетот е до 300 тестови дневно, а ова е цената

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со тестирање за детекција на коронавирусот (Ковид-19). Тестирањето се врши единствено со претходно закажување термин преку телефонскиот број 02 3099500, достапен 24/7. Пациентите кои немаат закажано термин за тестирање нема да бидат примени за земање примерок. Пациентите

„Аџибадем Систина” набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

„Аџибадем Систина” набави 15.000 тестови за детекција на Ковид-19

– Клиничката болница „Аџибадем Систина” набави иницијална количина од 15.000 тестови за детекција на коронавирусот. Болницата има капацитети за вршење на 300 тестови дневно, а пациентите кои ќе дојдат на тестирање треба да носат заштитна маска. Како што соопштија денеска од „Аџибадем Систина”, цената на тестирање е 1.200 денари, а самото тестирање