притисни ентер »

Кина ќе забранува влез за странци за ДА НЕ ИМ ГО ДОНЕСАТ КОРОНАВИРУСОТ ПОВТОРНО

Кина ќе забранува влез за странци за ДА НЕ ИМ ГО ДОНЕСАТ КОРОНАВИРУСОТ ПОВТОРНО

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина ќе забранува влез за странци за ДА НЕ ИМ ГО ДОНЕСАТ КОРОНАВИРУСОТ ПОВТОРНО

Кина ќе забранува влез за странци за ДА НЕ ИМ ГО ДОНЕСАТ КОРОНАВИРУСОТ ПОВТОРНО

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина: Од сабота забранет влез за странци поради вирусот

Кина: Од сабота забранет влез за странци поради вирусот

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина драстично ги намалува меѓународните летови

Кина драстично ги намалува меѓународните летови

Кина в недела драстично ќе ги намали меѓународните летови поради пандемијата на коронавирус, соопшти кинеското Национално биро за цивилно воздухопловство. Само една кинеска компанија ќе може да има еден лет од Кина кон странска земја неделно. Исто така, само една странска авиокомпанија ќе има по еден лет неделно кон Кина. Кина ги укинува ограничувањата

Кина со нови мерки, од утре забранет влез за странци

Кина со нови мерки, од утре забранет влез за странци

Кина со нови мерки, од утре забранет влез за странци Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското

Од сабота забранет влез за странци во Кина

Од сабота забранет влез за странци во Кина

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

– Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина: Од сабота забранет влез за странци

Кина: Од сабота забранет влез за странци

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

– Кина од 28 март привремено ќе запре влез на своја територија за странци со важечки визи и дозволи за престој како привремена мерка против ширењето на епидемијата на коронавирусот, соопшти денеска кинеското Министерство за надворешни работи. Исклучоци ќе се прават за лица кои ќе бидат во дипломатска или официјална посета, како и за лица што имаат

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

Кина/Ковид-19: Од сабота забранет влез за странци

Кина објави дека ќе го стопира влезот во земјата на странци со валидни визи и издавање дозволи за престој во обид да се ограничи бројот на увезени од странство случаи на заразени со коронавирусот, јави ДПА. Забраната стапува во сила в сабота, според соопштение објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина денеска објави дека ќе забрани влез за странски државјани со валидни визи и дозволи за престој, со цел да го намали бројот на увезени случаи на коронавирусот. Забраната стапува во сила во сабота, се вели во соопштението објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството додава дека оние со дипломатски и деловни

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина денеска објави дека ќе забрани влез за странски државјани со валидни визи и дозволи за престој, со цел да го намали бројот на увезени случаи на коронавирусот. Забраната стапува во сила во сабота, се вели во соопштението објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството додава дека оние со дипломатски и деловни

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина забранува влез за странци за да ги намали увезените случаи на коронавирус

Кина денеска објави дека ќе забрани влез за странски државјани со валидни визи и дозволи за престој, со цел да го намали бројот на увезени случаи на коронавирусот. Забраната стапува во сила во сабота, се вели во соопштението објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството додава дека оние со дипломатски и деловни

Кина забранува влез за странци

Кина забранува влез за странци

Кина денеска објави дека ќе забрани влез за странски државјани со валидни визи и дозволи за престој, со цел да го намали бројот на увезени случаи на коронавирусот. Забраната стапува во сила во сабота, се вели во соопштението објавено на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството додава дека оние со дипломатски и деловни

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

Кина од 28 март привремено ќе запре влез на своја територија за странци со важечки визи и дозволи за престој како привремена мерка против ширењето на епидемијата на коронавирусот, соопшти денеска кинеското Министерство за надворешни работи. Исклучоци ќе се прават за лица кои ќе бидат во дипломатска или официјална посета, како и за лица што имаат „Ц“

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

Кина затвора граници за странци поради коронавирусот

Кина од 28 март привремено ќе запре влез на своја територија за странци со важечки визи и дозволи за престој како привремена мерка против ширењето на епидемијата на коронавирусот, соопшти денеска кинеското Министерство за надворешни работи. Исклучоци ќе се прават за лица кои ќе бидат во дипломатска или официјална посета, како и за лица што имаат „Ц“

Кина им забранува влез на странците за да го намали бројот на увезени случаи на зараза

Кина им забранува влез на странците за да го намали бројот на увезени случаи на зараза

Забраната стапува на сила во сабота, се вели на веб-страницата на кинеското Министерство за надворешни работи. Министерството додаде дека оние со дипломатски и деловни визи нема да бидат засегнати од забраната, а странските државјани кои пристигнуваат во Кина за економски, трговски, научни или технолошки активности, сепак и натаму ќе можат да аплицираат