притисни ентер »

Миранда од „Сексот и градот“ ќе режира геј претстава

Миранда од „Сексот и градот“ ќе режира геј претстава

Глумицата Синтија Никсон ќе биде режисер на Бродвеј. Таа ќе ја режира геј претставата Last Summer at Bluefish Bay, пишува порталот „Њујорк тајмс“. Во проектот се вклучени познати жени, меѓу кои и Елен Деџенерис и Порша де Роси, па Лили Томлин и Џејн Вагнер. Претставата раскажува за жена која го напуштила сопругот и која создава ново пријателство со

Миранда од „Сексот и градот“ ќе режира геј претстава

Миранда од „Сексот и градот“ ќе режира геј претстава

Глумицата Синтија Никсон ќе биде режисер на Бродвеј. Таа ќе ја режира геј претставата Last Summer at Bluefish Bay, пишува порталот „Њујорк тајмс“. Во проектот се вклучени познати жени, меѓу кои и Елен Деџенерис и Порша де Роси, па Лили Томлин и Џејн Вагнер. Претставата раскажува за жена која го напуштила сопругот и која создава ново пријателство со

Познатата актерка од „Сексот и градот“ станува режисерка на Бродвеј

Познатата актерка од „Сексот и градот“ станува режисерка на Бродвеј

Синтија Никсон ќе дебатира како режисер на Бродвеј со повторување на претставата „Last Summer at Bluefish Bay“, пишува порталот nytimes. Во проектот се вклучени познати жени и личности како Елен Деџенерис и Порша де Роси, па Лили Томлин и Џејн Вагнер. Работата на претставата се врти околу жените после напуштање на сопругот и остварување на ново пријателство

Синтија Никсон ќе дебатира како режисерка на Бродвеј!

Синтија Никсон ќе дебатира како режисерка на Бродвеј!

Синтија Никсон ќе дебатира како режисер на Бродвеј со повторување на претставата „Last Summer at Bluefish Bay“ , пишува nytimes.com. Романот на Џејн Чемберс и претставата оваа година слават 40-та годишнина. Познатата актерка и политичарка ќе потпише и продукција во соработка со Хариет Њуман Лев. Истакнуваме дека во проектот се вклучени познати жени