Ја напушив сопругата по 4 години брак бидејќи не можеше да ми роди деца

Ја напуштив сопругата после 4 години брак бидејќи не можеше да остане бремена, не беше во можност да ми роди наследници. Моите родители се многу богати и од големо значење за сите нас е да имам барем еден син. Па така, во мојата одлука за да се разведам имав голема поддршка од моите родители. Искрено, многу ја сакав, ама ете едноставно немав друго