притисни ентер »

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

И Владата на Заев ќе организира наградна игра со собирање на фисклани сметки наречена Мој ДДВ-моја награда.. Играта ќе започне на 25 ноември и ќе трае 1 година, а државата за таа намена ќе одвои пола милион евра.. Првата финансиерка Нина Ангеловска играта ја претстави како надградување на мерката Мој ДДВ која, како што оцени, веќе дала резултати. Право

Ангеловска најавува нова наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Ангеловска најавува нова наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

41 Споделувања Share Tweet На 25-ти ноември стартува нова наградна игра во која ќе се делат вкупно 500.000 евра. Среќните добитници ќе се избираат преку Државната лотарија. А ќе учествуваат речиси 150.000 граѓани кои скенираат фискални сметки со проектот „Мој ДДВ“. Со новата наградна игра ќе се делат награди на дневно ниво, ќе има и 15 награди месечно

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Најавена наградна игра со фискални – „Мој ДДВ, моја награда“

Најавена наградна игра со фискални – „Мој ДДВ, моја награда“

Владата најави наградна игра – „Мој ДДВ, моја награда“. Информацијата за организирање на наградната игра беше усвоена на вчерашната седница на владата, на предлог на Министерството за финансии. Од прес службата неведоа дека тоа се прави со цел за натамошно зајакнување на фискалната дисциплина и подигањето на свеста на граѓаните за задолжително барање

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“ Се организира наградна игра „Мој ДДВ , моја награда“ . Владата даде амин на овој предлог за поврат на ДДВ на министерството за финансии. За оваа мерка ќе се одвојат  30 милиони буџетски пари.  Наградната игра ќе почне кон крајот на ноември .  Првиот човек на надлежното министерство, Нина Ангеловска

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

Награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво ќе се доделуваат во рамки на новата наградна игра која денес ја најавија од министерството за финансии. 25 ноември ќе стартува „МојДДВ Моја Награда“ а сите награди се парични за кои фондот е 31 милион денари. Сепак дел од оваа наградна игра ќе бидат само оние кои скениораат фискални сметки. Првата

Владата ќе организира наградна игра ,,Мој ДДВ, моја награда“

Владата ќе организира наградна игра ,,Мој ДДВ, моја награда“

На предлог на Министерството за финансии, со цел понатамошно зајакнување на фискалната дисциплина и подигањето на свеста на граѓаните за задолжително барање и земање на фискални сметки, на вчерашната седница на владата е усвоена информацијата за организирање наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“. Мерката ќе генерира дополнителни приходи за граѓаните,

Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

Награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво ќе се доделуваат во рамки на новата наградна игра која денес ја најавија од министерството за финансии. 25 ноември ќе стартува „МојДДВ Моја Награда“ а сите награди се парични за кои фондот е 31 милион денари. Сепак дел од оваа наградна игра ќе бидат само оние кои скениораат фискални сметки. Првата

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување на мерката мој ДДВ која дава резултати и ќе биде дополнителен мотив на граѓаните во борбата против сивата економија. – Наградната игра МојДДВ

Ангеловска: 31 милион денари награден фонд во „МојДДВ Моја Награда“, учествуваат сите што скенираат фискалн сметки

Ангеловска: 31 милион денари награден фонд во „МојДДВ Моја Награда“, учествуваат сите што скенираат фискалн сметки

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Кој ќе може да учествува во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“?

Кој ќе може да учествува во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“?

Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно

Наградата со фискалните сметки ќе почне од 25 ноември

Наградата со фискалните сметки ќе почне од 25 ноември

Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката „мојДДВ“ која дава резултати, изјави министерката за финансии Ангеловска. Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ” од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда”. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки, ја унапредуваме мерката мојДДВ која дава резултати

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ” од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда”. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Владата најави наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Владата најави наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

На предлог на Министерството за финансии, на вчерашната седница на Владата е усвоена информацијата за  организирање наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“. Oд владината прес-служба велат дека целта на оваа мерка е понатамошно зајакнување на фискалната дисциплина и подигањето на свеста на граѓаните за задолжително барање и земање фискални сметки. Мерката