притисни ентер »

„Кориере Фиорентино“: Фиорентина разговараше со Сари

„Кориере Фиорентино“: Фиорентина разговараше со Сари

„Кориере Фиорентино“: Фиорентина разговараше со Сари Италијанскиот фудбалски прволигаш Фиорентина може да го смени својот главен тренер. Според „Corriere Fiorentino“, клубот од Фиренца може да го покани Маурицио Сари на оваа функција. Вчера тој вечераше со спортскиот директор на Фиорентина, Даниеле Праде и извршниот директор Џо Барон. Страните разговараа

„Кориере Фиорентино“: Фиорентина разговараше со Сари

„Кориере Фиорентино“: Фиорентина разговараше со Сари

– Италијанскиот фудбалски прволигаш Фиорентина може да го смени својот главен тренер. Според „Corriere Fiorentino“, клубот од Фиренца може да го покани Маурицио Сари на оваа функција. Вчера тој вечераше со спортскиот директор на Фиорентина, Даниеле Праде и извршниот директор Џо Барон. Страните разговараа за можната соработка. Раководството на Фиорентина

Фиорентина разговараше со Сари

Фиорентина разговараше со Сари

Италијанскиот фудбалски прволигаш Фиорентина може да го смени својот тренер Чезаре Прандели. Според „Corriere Fiorentino”, клубот од Фиренца може да го покани Маурицио Сари на оваа функција. Вчера тој вечераше со спортскиот директор на Фиорентина, Даниеле Праде и извршниот директор Џо Барон. Страните разговараа за можната соработка. Раководството на