притисни ентер »

ПУТИНОВ ШАХ-МАТ, СУДБИНАТА НА АМЕРИКАНСКИОТ ФЕД ВО РАЦЕТЕ НА РУСИЈА! Банкарите во неверување, Москва подржана од 13 земји! МОЖЕ ЛИ ОВА ДА ЗНАЧИ КРАЈ НА АМЕРИКА?!

ПУТИНОВ ШАХ-МАТ, СУДБИНАТА НА АМЕРИКАНСКИОТ ФЕД ВО РАЦЕТЕ НА РУСИЈА! Банкарите во неверување, Москва подржана од 13 земји! МОЖЕ ЛИ ОВА ДА ЗНАЧИ КРАЈ НА АМЕРИКА?!

Аналитичарите на кинеските медиуми сметаат дека Русија може да собере повеќе земји кои сакаат да го побараат назад својот скапоцен метал од Соединетите држави, кој име даден на лување. По потпишувањето на договорот „Bretton Woods“, според кој американскиот долар стана новата резервна валута во светскиот финансиски систем, многу земји ги пренесоа своите

Продолжува златната треска: Цената на златото вртоглаво расте

Продолжува златната треска: Цената на златото вртоглаво расте

Цената на златото продолжува вртоглаво да расте, па така на почетокот на овој месец се искачи до нивоа кои не се забележани уште од септември 2011 година. Инвеститорите во овој благороден метал гледаат „безбедно прибежиште“ за својот имот во време на неизвесност. Во многу земји се буди свеста дека низ овој благороден метал може да се зачува вредноста

Аналитичарите проценуваат дека една унца злато ќе достигне вредност од 4.000 долари до крајот на годината

Аналитичарите проценуваат дека една унца злато ќе достигне вредност од 4.000 долари до крајот на годината

Цената на златото изминативе денови се искачи на рекордно ниво коешто не е забележано уште од септември 2011 година, бидејќи инвеститорите се насочуваат кон безбедни инвестиции поради високиот степен на глобална неизвесност, а златото секогаш се смета за најсигурна и најбезбедна инвестиција. Цената за една унца злато го надмина прагот од 2.000 американски

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори”

Златото на највисока цена во последните девет години, експертите велат: уште ќе расте

Златото на највисока цена во последните девет години, експертите велат: уште ќе расте

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне и 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори“

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори“

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор

Цената на златото ќе продолжи да расте

Цената на златото ќе продолжи да расте

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори“

Цената на златото може да достигне 4.000 долари, прогнозираат експерти

Цената на златото може да достигне 4.000 долари, прогнозираат експерти

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори“

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори”

Добра можност за инвестирање: Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Добра можност за инвестирање: Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори“

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Њујорк, 10 август 2020 () – Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Експертите предвидуваат понатамошен раст на цената на златото

Цената на златото на почетокот од месецот го помина прагот од 2.000 долари за унца, ниво што не е забележано од септември 2011 година. Според аналитичарите цената на златото ќе продолжи да расте. – Многу лесно цената на златото може да достигне 4.000 долари, изјави главниот извршен директор на инвестициската компанија „Американски глобални инвеститори”