притисни ентер »

Плати до 30.000 денари: Железарија Јоле со 2 слободни позиции

Плати до 30.000 денари: Железарија Јоле со 2 слободни позиции

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2021 Компанијата ДТПУ ,,Железарија Јоле Експорт – Импорт Скопје која постои на пазарот веќе 25 години и се занимава со трговија и доработка на челик и челични производи има потреба од вработување на едно лице кое ќе го надополни тимот во магацин ,на следнава работна позиција: ОПШТ РАБОТНИК – плата 24.000 денари (ли нк за