притисни ентер »

iPhone 9 2020 сепак, доаѓа овој месец

iPhone 9 2020 сепак, доаѓа овој месец

Apple најверојатно до средината на овој месец ќе открие повеќе детали за новиот модел од високата средна класа iPhone 9 2020 кој всушност е нова верзија на iPhone 8 со сличен дизајн, но со неколку новитети „под хаубата“. Веќе и кинескиот онлајн канал за продажба JD.com обезбеди место каде ќе се вршат нарачките на iPhone 9 2020 па, така сосема разбирливо