притисни ентер »

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова

ВИДЕО: Полицијата ги спречи демонстрантите од „Македонија блокира“ да протестираат пред домот на пратеничката Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

„Македонија блокира“ не ја најде Емилија Александрова дома, Бачев и порача да не помисли да гласа за уставните измени

„Македонија блокира“ не ја најде Емилија Александрова дома, Бачев и порача да не помисли да гласа за уставните измени

Демонстранти на движењето „Македонија блокира“ се собраа вечерва пред домот на пратеничката Емилија Александрова, но не ја затекнаа дома. Полицискиот кордон ги спречи демонстрантите да влезат во дворот со објаснување дека никој нема во куќата. Поради тоа на Александрова не и беше предадено писмото, но беше прочитано на мегафон додека демонстрантите

Бачев ја повика пратеничката Александрова да не гласа за уставните измени

Бачев ја повика пратеничката Александрова да не гласа за уставните измени

Александрова ако има грам совест треба да излезе со народот и да не помисли да гласа за уставните измени, повика Јанко Бачев од движењето Македонија блокира на вечерашниот протест во близина на домот на пратеничката Емилија Александрова. Граѓаните и претставниците на „Македонија блокира” се обидоа да се соберат пред домот на Александрова, која, како

(Видео) Откако не ја најде дома, Бачев и порача на Александорова да не помисли да гласа за уставните измени

(Видео) Откако не ја најде дома, Бачев и порача на Александорова да не помисли да гласа за уставните измени

Демонстранти на движењето „Македонија блокира“ се собраа вечерва пред домот на пратеничката Емилија Александрова, но не ја затекнаа дома. Полицискиот кордон ги спречи демонстрантите да влезат во дворот со објаснување дека никој нема во куќата. Поради тоа на Александрова не и беше предадено писмото, но беше прочитано на мегафон додека демонстрантите

ВИДЕО: Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

ВИДЕО: Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Собирно место за учесниците беше Собранието, а потоа поворката се упати кон домот на Александрова. Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се соберат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која, како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова

(Видео) Откако не ја најде дома, Бачев и порача на Александорова да не помисли да гласа за уставните измени

(Видео) Откако не ја најде дома, Бачев и порача на Александорова да не помисли да гласа за уставните измени

Демонстранти на движењето „Македонија блокира“ се собраа вечерва пред домот на пратеничката Емилија Александрова, но не ја затекнаа дома. Полицискиот кордон ги спречи демонстрантите да влезат во дворот со објаснување дека никој нема во куќата. Поради тоа на Александрова не и беше предадено писмото, но беше прочитано на мегафон додека демонстрантите

Спречен протест пред домот на пратеничката Александрова

Спречен протест пред домот на пратеничката Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници, објави Макфакс . Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја

Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се собрерат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се соберат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која, како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

(Видео) Полицијата спречи протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Дваесетина граѓани и претставници на движењето „Македонија блокира“ направија обид да се соберат пред домот на пратеничката Емилија Александрова, која, како што велат, е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. Во соседството каде што живее Александрова можеше да се забележи силно полициско присуство, па организаторите не успеаја во намерата да

„Македонија-Блокира“ денес на протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

„Македонија-Блокира“ денес на протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

„Македонија - Блокира„ денес, среда, 3 декември 2019 ќе одржи собир пред домот на пратеничката Емилија Александрова која е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. На протестот ќе и биде предадено писмо на пратеничката Александрова зошто не треба да гласа за уставните измени. Собирно место е пред Собранието на Република Македонија во 18:30 часот

„Македонија-Блокира“ денеска на протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

„Македонија-Блокира“ денеска на протест пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Од движењето „Македонија – Блокира“ информираат дека денес ќе одржат собир пред домот на пратеничката Емилија Александрова, бидејќи како што велат таа не треба да гласа за уставните измени. „Македонија – Блокира“, денеска ќе одржи собир пред домот на пратеничката Емилија Александрова која е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. На протестот ќе