притисни ентер »

И оваа година Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

И оваа година Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

ПРИЈАТЕЛИ , Тренди И оваа година Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии 1 минута 0 0 Заедно со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно

И’ оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

И’ оваа година Семос Едукација доделува СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

Заедно со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно ги обезбедува преку својата партнерска мрежа како долгогодишен партнер и авторизиран тренинг и тестинг

Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

Семос Едукација доделува стипендии за најбараните IT професии

Заедно со најреномираните светски IT брендови: Microsoft, Oracle, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python Семос Едукација веќе 10 години по ред доделува стипендии за најпопуларните IT професии во светот. Како и секогаш Семос Едукација овие стипендии делумно ги обезбедува преку својата партнерска мрежа како долгогодишен партнер и авторизиран тренинг и тестинг