притисни ентер »

ВИДЕО: Неверојатна сцена на литургија во Подгорица - собраните луѓе запалиле светла и покажале колку ги има

ВИДЕО: Неверојатна сцена на литургија во Подгорица - собраните луѓе запалиле светла и покажале колку ги има

Вчера на литургија во Подгорица се случила прекрасна сцена кога собраните граѓани, сакајќи да покажат колку навистина ги има, ги запалиле светлата од своите мобилни телефони и така го осветлиле целиот град. Имено, тие го направиле тоа откако говорникот рекол дека режимот се обидува да прикаже во јавноста дека многу малку луѓе се собираат на литургиите,