притисни ентер »

Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО)

Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО) 2 минути 0 0 Европската вселенска агенција (ESA) истакнува дека урината на астронаутите би можела да биде корисна состојка за правење бетон, кога ќе се гради база на Месечината. ESA соопшти дека истражувачите во неодамнешна студија откриле дека уреата, главно органско

Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО)

Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО)

Европската вселенска агенција (ESA) истакнува дека урината на астронаутите би можела да биде корисна состојка за правење бетон, кога ќе се гради база на Месечината. ESA соопшти дека истражувачите во… Текстот Урината на астронаутите корисна за создавање бетон на Месечината (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Урината на астронаутите корисна за создавање