Таа својот го оставила: „Богатите момци се најлоши можни љубовници”

Австралиската радио водителка Јана Хокинг (34) од Сиднеј неодамна изјави дека раскинала врска со „богат постар човек кој имал Range Rover и убава куќа во центарот на градот”. Хокинг сега вели дека „богатите момци се ужасни љубовници“ и таа го напушти, иако нејзините пријатели постојано ѝ кажуваа колку е среќна што го запознала. View this post on Instagram