притисни ентер »

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражниоте филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражниоте филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во Младински Културен Центар – Скопје во четврток (20 јуни) ќе се одржи проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“, во режија на Агим Абдула и продукција на Galaktika Pictures. По проекцијата, Гледај.мк (неформалниот колектив за театарска и филмска критика) ќе организира дискусија со режисерот Агим Абдула и продуцентот

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражниоте филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражниоте филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во Младински Културен Центар – Скопје во четврток (20 јуни) ќе се одржи проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“, во режија на Агим Абдула и продукција на Galaktika Pictures. По проекцијата, Гледај.мк (неформалниот колектив за театарска и филмска критика) ќе организира дискусија со режисерот Агим Абдула и продуцентот

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во МКЦ проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“

Во Џебното кино во Младински Културен Центар – Скопје во четврток (20 јуни) ќе се одржи проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“, во режија на Агим Абдула и продукција на Galaktika Pictures. По проекцијата, Гледај.мк (неформалниот колектив за театарска и филмска критика) ќе организира дискусија со режисерот Агим Абдула и продуцентот

Проекција на краткометражни филмови од режисерот Агим Абдула

Проекција на краткометражни филмови од режисерот Агим Абдула

Во четврток (20.06.2019) со почеток во 19:00 ч. во Џебното кино во Младински Културен Центар – Скопје ќе се одржи проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“, во режија на Агим Абдула и продукција на Galaktika Pictures. По проекцијата, Гледај.мк (неформалниот колектив за театарска и филмска критика) организира дискусија со режисерот