притисни ентер »

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Има 41 година, играше за Партизан, ПСВ, Атлетико, Челзи, Пари Сен Жермен, Фенербахче… По пензионирањето кратко работеше како спортски директор на ФК Војводина, а потоа стана фудбалски агент… Се работи за поранешниот српски репрезентативец Матеја Кежман. Неколку фотографии се појавија на социјалните мрежи, а девет години откако се откажа од професионалното

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Има 41 година, играше за Партизан, ПСВ, Атлетико, Челзи, Пари Сен Жермен, Фенербахче… По пензионирањето кратко работеше како спортски директор на ФК Војводина, а потоа стана фудбалски агент… Се работи за поранешниот српски репрезентативец Матеја Кежман. Неколку фотографии се појавија на социјалните мрежи, а девет години откако се откажа од професионалното

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Го препознавате ли? Играше за Челзи, ПСВ, Атлетико, ПСЖ…

Има 41 година, играше за Партизан, ПСВ, Атлетико, Челзи, Пари Сен Жермен, Фенербахче… По пензионирањето кратко работеше како спортски директор на ФК Војводина, а потоа стана фудбалски агент… Се работи за поранешниот српски репрезентативец Матеја Кежман. Неколку фотографии се појавија на социјалните мрежи, а девет години откако се откажа од професионалното