притисни ентер »

Делегација од ВМРО-ДПМНЕ положи свежо цвеќе пред споменикот на загинатите во Љубанци

Делегација од ВМРО-ДПМНЕ положи свежо цвеќе пред споменикот на загинатите во Љубанци

Делегација од ВМРО-ДПМНЕ положи свежо цвеќе пред споменикот на загинатите во Љубанци Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од ВМРО-ДПМНЕ предводена од  Влатко Ѓорчев, Весна Дамчевска Илиевска и Дејан Јовановски како и делегација од ОК Бутел предводена од Дарко

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот споменик во Љубанци. Пред

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот споменик во Љубанци. Пред

Годишнина: Почит за бранителите на Македонија што загинаа кај Љуботенски бачила

Годишнина: Почит за бранителите на Македонија што загинаа кај Љуботенски бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот споменик во Љубанци. Пред

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот споменик во Љубанци. Пред

Седумнаесет години од Љуботенски Бачила

Седумнаесет години од Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на пСО ,бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска ќе положи цвеќе пред нивните споменици во Љубанци и кај спомен-плочата во касарната

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила (Видео)

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила (Видео)

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот споменик во Љубанци. Пред

Седумнаесет години од Љуботенски Бачила

Седумнаесет години од Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на пСО ,бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска ќе положи цвеќе пред нивните споменици во Љубанци и кај спомен-плочата во касарната

Седумнаесет години од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Седумнаесет години од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила

Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на пСО ,бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска ќе положи цвеќе пред нивните споменици во Љубанци и кај спомен-плочата во касарната

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила (видео)

Одбележана годишнина од загинувањето на бранителите кај Љуботенски Бачила (видео)

Скопје, 10 август 2018 (МИА) - Во спомен на загинатите припадници на Армијата на Република Македонија кај месноста Љуботенски Бачила во 2001 година, делегација од Министерството за одбрана и Армијата на Република Македонија предводена од командантот на Полкот за специјални операции, бригадниот генерал Методи Хаџи Јанев, денеска положи цвеќе пред нивниот