притисни ентер »

Зошто јануари е месец на разводи?

Зошто јануари е месец на разводи?

Зошто јануари е месец на разводи? По празниците, многумина одлучуваат да стават крај на бракот, па адвокатите јануари го нарекуваат „месец на разводи“. Во адвокатските кругови, јануари има репутација како „месец на разводи“ затоа што многу парови чекаат да поминат празниците за да стават точка на бракот. Адвокатот Лора Васер која ги застапуваше Анџелина

Зошто јануари е месец на разводи?

Зошто јануари е месец на разводи?

По празниците, многумина одлучуваат да стават крај на бракот, па адвокатите јануари го нарекуваат „месец на разводи“. Во адвокатските кругови, јануари има репутација како „месец на разводи“ затоа што многу парови чекаат да поминат празниците за да стават точка на бракот. Адвокатот Лора Васер која ги застапуваше Анџелина Џоли, Џони Деп и Ештон Качер,