притисни ентер »

Бум-бум Бекер од аукцијата заработи 765.000 евра

Бум-бум Бекер од аукцијата заработи 765.000 евра

Легандарниот германски тенисер, Борис Бекер, минатата недела на аукција продаваше трофеи, опрема, рекети, дури и чорапи за да собере средства како би ги покрил огромните долгови. Онлајн, Бекер продал 82 предмети: медали, пехари, рекети, часовници и други лични предмети. Продажбата завршиле вчера. Поранешниот тренер на Новак Ѓоковиќ успеал да собере

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Аукцијата на тениски трофеи и сувенири на легендата Борис Бекер заработи повеќе од 680.000 фунти. Најголем дел од сумата отишол за неговиот трофеј од „Ју Ес Опен“ во 1998 година – 150 250 фунти. Педесет и едно-годишниот Бекер беше прогласен за банкрот од страна на британскиот суд во 2017 година во врска со долгот кон приватните банкари, „Арбут Латам

Аукција во Лондон: Трофеите на Бекер продадени за 680.000 фунти

Аукција во Лондон: Трофеите на Бекер продадени за 680.000 фунти

Аукцијата на тениски трофеи и сувенири на легендата Борис Бекер заработи повеќе од 680.000 фунти. Најголем дел од сумата отишол за неговиот трофеј од „Ју Ес Опен“ во 1998 година – 150 250 фунти. Педесет и едно-годишниот Бекер беше прогласен за банкрот од страна на британскиот суд во 2017 година во врска со долгот кон приватните банкари, „Арбут Латам

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Аукцијата на тениски трофеи и сувенири на легендата Борис Бекер заработи повеќе од 680.000 фунти. Најголем дел од сумата отишол за неговиот трофеј од „Ју Ес Опен“ во 1998 година – 150 250 фунти. Педесет и едно-годишниот Бекер беше прогласен за банкрот од страна на британскиот суд во 2017 година во врска со долгот кон приватните банкари, „Арбут Латам

Бекер од продажба на медалите и трофеите заработи - 765.000 евра!

Бекер од продажба на медалите и трофеите заработи - 765.000 евра!

Легендарниот германски тенисер Борис Бекер неодамна мораше да ги продаде трофеите и наградите, кои ги освојуваше во текот на кариерата и така да собере пари за да ги врати долговите. Бекер продаде 82 предмети, меѓу кои имаше медали, трофеи, рекети, часовници и други лични работи, а продажбата заврши во четврток. Во купувањето напредметите учествуваа

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Аукцијата на тениски трофеи и сувенири на легендата Борис Бекер заработи повеќе од 680.000 фунти. Најголем дел од сумата отишол за неговиот трофеј од „Ју Ес Опен“ во 1998 година – 150 250 фунти. Педесет и едно-годишниот Бекер беше прогласен за банкрот од страна на британскиот суд во 2017 година во врска со долгот кон приватните банкари, „Арбут Латам

Бекер од продажбата на лични работи и трофеи заработил 750.000 евра

Бекер од продажбата на лични работи и трофеи заработил 750.000 евра

Легендарниот тенисер никако да ги исплати долговите. Борис Бекер се најде во сериозни проблеми. Германската легенда поради огромните долгови мораше да прогласи банкрот, а се одлучи дури и да ги продаде освоените трофеи и дел од имотот. Во Лондон беше одржана аукција на работите на Бекер помеѓу кои беа трофеите кои ги освои во кариерата и опремата која

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Трофеите на Бекер продадени за над 680.000 фунти

Аукцијата на тениски трофеи и сувенири на легендата Борис Бекер заработи повеќе од 680.000 фунти. Најголем дел од сумата отишол за неговиот трофеј од „Ју Ес Опен“ во 1998 година – 150 250 фунти. Педесет и едно-годишниот Бекер беше прогласен за банкрот од страна на британскиот суд во 2017 година во врска со долгот кон приватните банкари, „Арбут Латам