притисни ентер »

ВИДЕО: Силно невреме во Грција – улиците се претвориле во реки, забележани повеќе од 6.700 громови

ВИДЕО: Силно невреме во Грција – улиците се претвориле во реки, забележани повеќе од 6.700 громови

ВИДЕО: Силно невреме во Грција – улиците се претвориле во реки, забележани повеќе од 6.700 громови Ширум северна Грција улиците се претвориле во реко после обилните врнежи. Посебно на удар биле Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле и едно 21-годишно момче на кој бурата му го однела автомобилот. На Халкидики поплавени се повеќе

НЕВРЕМЕ ЈА ОДНЕСЕ ГРЦИЈА! (Видео)

НЕВРЕМЕ ЈА ОДНЕСЕ ГРЦИЈА! (Видео)

Страшно невреме го зафати северниот дел на Грција каде улиците личат на реки, a многу домаќинства се без струја. Зафатени со невремето се Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле едно 21-годишно момче на кое невремето му го однело автомобилот. Медиумите од оваа земја пишуваат дека се забележани 6.700 громови. Во Пожарникарната

НЕВРЕМЕ ЈА ОДНЕСЕ ГРЦИЈА! (Видео)

НЕВРЕМЕ ЈА ОДНЕСЕ ГРЦИЈА! (Видео)

Страшно невреме го зафати северниот дел на Грција каде улиците личат на реки, a многу домаќинства се без струја. Зафатени со невремето се Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле едно 21-годишно момче на кое невремето му го однело автомобилот. Медиумите од оваа земја пишуваат дека се забележани 6.700 громови. Во Пожарникарната

(ВИДЕО) Екстремно невреме со многу громови ја однесе Грција

(ВИДЕО) Екстремно невреме со многу громови ја однесе Грција

Северна Грција улиците се претвориле во реко после обилните врнежи. Посебно на удар биле Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле и едно 21-годишно момче на кој бурата му го однела автомобилот. На Халкидики поплавени се повеќе куќи и продавници, а потоци вода ги прекриле улиците и ги претвориле во езеро. Исто така, грчките медиуми

(ВИДЕО) ХАОС ВО СЕВЕРНА ГРЦИЈА: Силно невреме улиците ги претвори во реки

(ВИДЕО) ХАОС ВО СЕВЕРНА ГРЦИЈА: Силно невреме улиците ги претвори во реки

Силно невреме ја зафати Грција. Во северниот дел на земјата улиците личат на реки, a многу домаќинства се без струја. Зафатени со невремето се Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле едно 21-годишно момче на кое невремето му го однело автомобилот. Медиумите од Грција пишуваат дека се забележани 6.700 громови. Во Пожарникарната

(ВИДЕО) Силно невреме во Грција

(ВИДЕО) Силно невреме во Грција

Во северниот дел на Грција улиците личат на реки, a многу домаќинства се без струја. Зафатени со невремето се Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле едно 21-годишно момче на кое невремето му го однело автомобилот. Медиумите од оваа земја пишуваат дека се забележани 6.700 громови. Во Пожарникарната бригада во Солун имало повеќе

ВИДЕО: Силно невреме во Грција - улиците се претвориле во реки, забележани повеќе од 6.700 громови

ВИДЕО: Силно невреме во Грција - улиците се претвориле во реки, забележани повеќе од 6.700 громови

Ширум северна Грција улиците се претвориле во реко после обилните врнежи. Посебно на удар биле Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Пожарникарите спасиле и едно 21-годишно момче на кој бурата му го однела автомобилот. На Халкидики поплавени се повеќе куќи и продавници, а потоци вода ги прекриле улиците и ги претвориле во езеро. Исто така, грчките

Грција ја погоди силно невреме: 6.700 громови на Халкидики, дел од северот на земјата под вода (ВИДЕО)

Грција ја погоди силно невреме: 6.700 громови на Халкидики, дел од северот на земјата под вода (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | мај 22, 2020 Силно невреме го погоди ноќеска северниот дел на Грција, а голем број на домаќинства останале без струја. Посебно на удар на бурата се нашле Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Локалните медиуми пренесуваат дека припадниците на пожарникарните бригади спасиле момче чиј автомобил го однела надојдената вода, јавуваат

Грција ја погоди силно невреме: 6.700 громови на Халкидики, дел од северот на земјата под вода (ВИДЕО)

Грција ја погоди силно невреме: 6.700 громови на Халкидики, дел од северот на земјата под вода (ВИДЕО)

Силно невреме го погоди ноќеска северниот дел на Грција, а голем број на домаќинства останале без струја. Посебно на удар на бурата се нашле Халкидики, Солун, Килкис, Серес и Ксанти. Локалните медиуми пренесуваат дека припадниците на пожарникарните бригади спасиле момче чиј автомобил го однела надојдената вода, јавуваат грчките медиуми. Имено во Лагадас