притисни ентер »

За 10 дена во Вухан, тестирани 6,5 милиони луѓе

За 10 дена во Вухан, тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви

Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во изминатите десетина дена, 6,5 милиони луѓе се тестирани за присуство на коронавирусот во Вухан, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јавуваат кинеските медиуми. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени, а немаат никакви

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во изминатите десетина дена, 6,5 милиони луѓе се тестирани за присуство на коронавирусот во Вухан, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јавуваат кинеските медиуми. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени, а немаат никакви

Во Вухан направени повеќе од 6,5 милиони тестови на Ковид-19

Во Вухан направени повеќе од 6,5 милиони тестови на Ковид-19

Во кинескиот град Вухан се направени повеќе од 6,5 милиони тестови на коронавирус во период од десет дена. Планот е да се тестираат сите 11 милиони граѓани, пренесуваат кинеските државни медиуми. Градската здравствена комисија, во објава на својот веб сајт, побара од сите оние кои не се тестирани да се пријават до крајот на вторник. Ниту еден нов случај

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во изминатите десетина дена, 6,5 милиони луѓе се тестирани за присуство на коронавирусот во Вухан, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јавуваат кинеските медиуми. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени, а немаат никакви

Во изминатите 10 дена во Вухан се тестирани 6.5 милиони луѓе од Ковид-19

Во изминатите 10 дена во Вухан се тестирани 6.5 милиони луѓе од Ковид-19

Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви

Во Вухан за 10 дена тестирани 6,5 милиони луѓе

Во Вухан за 10 дена тестирани 6,5 милиони луѓе

Кампањата започна откако шест лица беа заразени во една зграда, а властите тогаш одлучија конечно да го прекинат синџирот на ширење на вирусот со тестирање на сите жители. Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани  шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската

Во изминатите 10 дена тестирани се повеќе од половина од жителите на Вухан

Во изминатите 10 дена тестирани се повеќе од половина од жителите на Вухан

Во изминатите десет дена во Вухан се тестирани  шест ипол милиони луѓе за присуство на корона вирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви

Ковид-19: Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Ковид-19: Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Пекинг, 25 мај 2020 () – Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани  шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што

Испитување на целата популација: Во изминатите 10 дена во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Испитување на целата популација: Во изминатите 10 дена во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите десет дена во Вухан се тестирани шест и пол милиони луѓе за присуство на корона вирусот, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви симптоми на болеста. Во

Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите 10 дена, во Вухан се тестирани 6,5 милиони луѓе

Во изминатите десет дена, во Вухан се тестирани  шест и пол милиони луѓе за присуство на коронавирус, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јави кинеската агенција Синхуа. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени и немаат никакви

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во Вухан 6,5 милиони луѓе тестирани за десет дена

Во изминатите десетина дена, 6,5 милиони луѓе се тестирани за присуство на коронавирусот во Вухан, а целта е да се тестираат сите 11 милиони жители на тој град, јавуваат кинеските медиуми. Градската здравствена служба ги повика сите оние кои не биле тестирани да се пријават до среда, за да може да се изолираат сите што се заразени, а немаат никакви