Астро совет: Како да се справите со болното раскинување?

Огнени знаци: Овен, Лав и Стрелец Покажувањето на вашиот бес и тага, како и непрекината физичка и ментална активност се клуч за успех кон патот за залечување на вашето скршено срце. Доколку сте лути поради начинот на кој завршила вашата врска, задолжително разговарајте со вашите пријатели или со некој експерт за тоа. Чувањето на насобран бес во себе,