притисни ентер »

УАПСЕНИ ПРИЛЕПЧАНИ: Провалиле во стан и украле 560.000 денари

УАПСЕНИ ПРИЛЕПЧАНИ: Провалиле во стан и украле 560.000 денари

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, осомничени дека сториле кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнале со противправна имотна корист во износ од околу 560.000 денари. Пријавените, на 02.09.2020 околу 13.30 часот во стан

Приведен прилепчанец за кражба во стан во Скопје

Приведен прилепчанец за кражба во стан во Скопје

Полицијата поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, за тешка кражба, при што се стекнале со противправна имотна корист во износ од околу 560.000 денари. Пријавените, на втори овој месец колу 13.30 часот во стан на ул.„Манапо“ во Скопје со употреба на подесен клуч „калауз“ ја отклучиле бравата од влезната блиндор врата,

Двајца прилепчани од стан во Скопје украле предмети во вредност од 560.000 денари - ЕДНИОТ УАПСЕН

Двајца прилепчани од стан во Скопје украле предмети во вредност од 560.000 денари - ЕДНИОТ УАПСЕН

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Двајца прилепчани од стан во Скопје украле предмети во вредност од 560.000 денари - ЕДНИОТ УАПСЕН

Двајца прилепчани од стан во Скопје украле предмети во вредност од 560.000 денари - ЕДНИОТ УАПСЕН

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, осомничени дека сториле кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнале со противправна имотна корист во износ од околу 560.000 денари. Пријавените, на 02.09.2020 околу 13.30 часот во стан

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Скопје, 16 септември 2020 () – Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, осомничени дека сториле кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнале со противправна имотна корист во износ од околу 560.000 денари. Пријавените, на 02.09

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Уапсен прилепчанец, од стан во Скопје украл предмети вредни 560.000 денари

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје

Македонија главна страна Хроника Приведен крадец од Прилеп што крадел во Скопје 26 секунди ago Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво

Уaпceн пpилeпчaнeц: Од cтaн во Скопје ykpaл пpeдмeти вpeдни 560 илjaди дeнapи

Уaпceн пpилeпчaнeц: Од cтaн во Скопје ykpaл пpeдмeти вpeдни 560 илjaди дeнapи

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист

Прилепчани од стан во Скопје украле предмети вредни 560.000 денари

Прилепчани од стан во Скопје украле предмети вредни 560.000 денари

Единицата за внатрешни работи-Одделение за криминалистички работи Карпош при СВР Скопје поднесе кривична пријава против Д.К.(35) и М.Р.(25), двајцата од Прилеп, поради постоење основи на сомнение дека сториле кривично дело „тешка кражба“, предвидено и казниво согласно член 236 од Кривичниот Законик, при што се стекнале со противправна имотна корист