притисни ентер »

Заев: На локалните избори да го избереме најдоброто - да направиме уште еден чекор напред

Заев: На локалните избори да го избереме најдоброто - да направиме уште еден чекор напред

Да го избереме најдоброто за секоја општина, порача вечерва претседателот Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници, во Битола. Претседателот Заев истакна дека СДСМ преку Владата и институциите во овие четири години постави стандарди на одговорно и отчетно управување со државата. „Ја развиваме државата на меѓународен план, ги развиваме

Заев од Битола: Со интензивно темпо за најдоброто од централно на локално ниво

Заев од Битола: Со интензивно темпо за најдоброто од централно на локално ниво

Вечерва овде од градот на конзулите, заедно со нашите кандидати за градоначалници, ја бараме вашата поддршка – на претстојните локални избори да направиме уште еден чекор Напред, да го избереме најдоброто за секоја општина, порача вечерва претседателот на СДСМ Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници, во Битола. Претседателот Заев

Филипче од Битола: Немам дилема дека на 17 октомври сите ќе го направиме вистинскиот избор-Напред во победа

Филипче од Битола: Немам дилема дека на 17 октомври сите ќе го направиме вистинскиот избор-Напред во победа

И во четвртата изборна единица, СДСМ и коалицијата се силни, убедливи фаворити. За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати: Коста за Струмица, Горан за Прилеп, Никола за Радовиш, Благојчо за Конче, Перо за Валандово, Сашко за Гевгелија, Анго за Дојран, Благојчо за Богданци,  Тони за Неготино,

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина

За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати: Коста за Струмица, Горан за Прилеп, Никола за Радовиш, Благојчо за Конче, Перо за Валандово, Сашко за Гевгелија, Анго за Дојран, Благојчо за Богданци,  Тони за Неготино, Горан за Кавадарци, Лазар за Демир Капија, Јасмина за Могила, Љубе за Новаци,

ВИДЕО | Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

ВИДЕО | Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

ВИДЕО | Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред! К.С. Пред 7 секунди Зоран Заев / Фото: СДСМ Вечерва овде од градот на конзулите, заедно со нашите кандидати за градоначалници, ја бараме вашата поддршка – – на престојаните локални избори да направиме уште еден чекор Напред, да го избереме најдоброто

Заев: Со СДСМ на локално ниво продолжува развојот на општините

Заев: Со СДСМ на локално ниво продолжува развојот на општините

Со СДСМ на локално ниво ќе продолжи развојот на општините, тие ќе продолжат да работат одговорно, отчетно и транспарентно во интерес на граѓаните, порача вечерва претседателот Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници што се одрѓа во Битола. Пред присутните, Заев ги образложи и петте клучни столбови во Програмите за општините за следните

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина

И во четвртата изборна единица, СДСМ и коалицијата се силни, убедливи фаворити, истакна денеска Венко Филипче од СДСМ на митингот во Битола. - За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати:  Коста за Струмица, Горан за Прилеп, Никола за Радовиш, Благојчо за Конче, Перо за Валандово, Сашко за

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред

Вечерва овде од градот на конзулите, заедно со нашите кандидати за градоначалници, ја бараме вашата поддршка – на престојаните локални избори да направиме уште еден чекор напред, да го избереме најдоброто за секоја општина, порача вечерва претседателот на СДСМ Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници, во Битола. Заев истакна дека

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

Вечерва овде од градот на конзулите, заедно со нашите кандидати за градоначалници, ја бараме вашата поддршка на престојаните локални избори да направиме уште еден чекор Напред, да го избереме најдоброто за секоја општина, порача вечерва претседателот Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници, во Битола. Претседателот Заев истакна дека

Заев: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

Заев: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

„Најдоброто” носи јасна идеја и јасен план за развојот на секој град, на секое населено место, на целата држава, а од другата страна, ДПМНЕ нуди огромна неизвесност, ризик, опасност и закана, за враќање во темното минато, порача денеска премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев од Демир Хисар на стартот на кампањата „Најдоброто за мојата општина“ на Коалицијата

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина, на 17 октомври да го направиме вистинскиот избор

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина, на 17 октомври да го направиме вистинскиот избор

И во четвртата изборна единица, СДСМ и коалицијата се силни, убедливи фаворити. За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати: Коста за Струмица, Горан за Прилеп, Никола за Радовиш, Благојчо за Конче, Перо за Валандово, Сашко за Гевгелија, Анго за Дојран, Благојчо за Богданци,  Тони за Неготино,

Заев од Демир Хисар:  Најдоброто" носи јасна идеја и план за развој на секој град

Заев од Демир Хисар: Најдоброто" носи јасна идеја и план за развој на секој град

На овие избори СДСМ и коалицијата ја има најдобрата понуда на домашната политичка сцена. "Најдоброто" носи јасна идеја и јасен план за развојот на секој град, на секое населено место, на целата држава. А, од другата страна, ДПМНЕ огромна неизвесност, ризик, опасност и закана, за враќање во темното минато. Нашата најдобра понуда значи постојана отворена

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

Заев од Битола: На локалните избори да го избереме најдоброто – да направиме уште еден чекор напред!

Вечерва овде од градот на конзулите, заедно со нашите кандидати за градоначалници, ја бараме вашата поддршка –  – на престојаните локални избори да направиме уште еден чекор Напред, да го избереме најдоброто за секоја општина, порача вечерва претседателот Зоран Заев на промоцијата на кандидатите за градоначалници, во Битола. Претседателот Заев истакна

Заев од Демир Хисар: Најдобрата понуда значи зелена агенда како врвен приоритет (видео)

Заев од Демир Хисар: Најдобрата понуда значи зелена агенда како врвен приоритет (видео)

“Најдоброто” носи јасна идеја и јасен план за развојот на секој град, на секое населено место, на целата држава. А, од другата страна, ДПМНЕ огромна неизвесност, ризик, опасност и закана, за враќање во темното минато, изјави премиерот Зоран Заев од Демир Хисар, каде започна кампањата „Најдоброто за мојата општина“, на владеачката СДСМ. Според него,

Заев од Демир Хисар:  Најдоброто” носи јасна идеја и план за развој на секој град, на целата држава

Заев од Демир Хисар: Најдоброто” носи јасна идеја и план за развој на секој град, на целата држава

Караванот „Најдоброто за мојата општина“ на СДСМ почна денеска од Демир Хисар. Претседателот на партијата, Зоран Заев најави кампања полна со решенија, идеи со слух и чувство за потребите на граѓаните. - На овие избори СДСМ и коалицијата ја има најдобрата понуда на домашната политичка сцена.  “Најдоброто” носи јасна идеја и јасен план за развојот на

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина, на 17 октомври да го направиме вистинскиот избор

Филипче: Со СДСМ имате можност да го изберете најдоброто за вас и вашата општина, на 17 октомври да го направиме вистинскиот избор

Добровечер драги граѓани, И во четвртата изборна единица, СДСМ и коалицијата се силни, убедливи фаворити. За четвртата изборна единица ја имаме најдобрата кадровска понуда претставена преку следните кандидати: Коста за Струмица, Горан за Прилеп, Никола за Радовиш, Благојчо за Конче, Перо за Валандово, Сашко за Гевгелија, Анго за Дојран, Благојчо за

Заев од Демир Хисар: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

Заев од Демир Хисар: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

Заев од Демир Хисар: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава К.С. Пред 1 минута Заев потенцира дека граѓаните одлучуваа на 17 октомври и со гласот за коалицијата предводена од СДСМ избираат „заедништво и развој, наспроти поделби и минато“ / Фото: Скриншот, Јутјуб „Најдоброто“ носи јасна идеја и јасен план за

(ВИДЕО) Заев од Демир Хисар: Најдоброто носи јасна идеја и план за развој на секој град, на целата држава

(ВИДЕО) Заев од Демир Хисар: Најдоброто носи јасна идеја и план за развој на секој град, на целата држава

-Денеска, од убавиот Демир Хисар ја започнуваме кампањата „Најдоброто за мојата општина“, кампања полна со решенија, со идеи, со најубавите македонски и есенски бои, со слух и осет за вашите потреби. На овие избори СДСМ и коалицијата ја има најдобрата понуда на домашната политичка сцена, рече претседателот на СДСМ Зоран Заев од Демир Хисар. -„Најдоброто”

Заев од Демир Хисар: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

Заев од Демир Хисар: „Најдоброто“ носи јасна идеја и план за развој на секој град и на целата држава

Почитувани граѓани, Денеска, од убавиот Демир Хисар ја започнуваме кампањата „Најдоброто за мојата општина”, кампања полна со решенија, со идеи, со најубавите македонски и есенски бои, со слух и осет за вашите потреби. На овие избори СДСМ и коалицијата ја има најдобрата понуда на домашната политичка сцена. “Најдоброто” носи јасна идеја и јасен план