притисни ентер »

“Алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

“Алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

ЕУ е обвинета за “неприфатлива алчност“ после извештајот за тоа дека Жан-Клод Јункер и Доналд Турск, ќе примат близу половина милион евра по истек на манадатот оваа година. Како што пишува "Dejli mejl", Туск како претседател на ЕС, ќе прими 323.276 евра како “преодна заработувачка“, а Јункер, актуелен претседател на ЕК, наводно ќе добие 161,621 евра

“Алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

“Алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

ЕУ е обвинета за “неприфатлива алчност“ после извештајот за тоа дека Жан-Клод Јункер и Доналд Турск, ќе примат близу половина милион евра по истек на манадатот оваа година. Како што пишува "Dejli mejl", Туск како претседател на ЕС, ќе прими 323.276 евра како “преодна заработувачка“, а Јункер, актуелен претседател на ЕК, наводно ќе добие 161,621 евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

ЕУ обвинета за „неприфатлива алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ обвинета за „неприфатлива алчност“: Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

„Дејли меил“: 500.000 евра отпремнина за Јункер и Туск

„Дејли меил“: 500.000 евра отпремнина за Јункер и Туск

По извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година, ЕУ се соочува со обвинувања за „неприфатлива алчност“, објави британскиот весник „Дејли меил“. Како што пишува „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра, врз основа на „преодна заработувачка“, а

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

ЕУ обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Јункер и Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите

ЕУ обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Јункер и Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина од половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“ (отпремнина), а Јункер, кој е актуелен претседател

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност” по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл”, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка”, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

Јункер и Туск ќе добијат отпремнина половина милион евра

ЕУ е обвинета за „неприфатлива алчност“ по извештајот дека Жан-Клод Јункер и Доналд Туск ќе добијат околу 500.000 евра по истекот на мандатите оваа година. Како што пишува весникот „Дејли мејл“, Туск како претседател на Европската комисија ќе добие 323.276 евра врз основа на „преодна заработувачка“, а Јункер, кој е актуелен претседател на Европскиот