притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии, тој даде се, а народот не доби ништо

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии, тој даде се, а народот не доби ништо

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии, тој даде се, а народот не доби ништо На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, ова денеска преку реакција го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Впрочем на референдумот за името ја убедуваше

Заев нeмa пpaвo дa збopyвa зa цpвeни линии, oткaкo гo cмeни имeтo и ce oткaжa oд идeнтитeтoт

Заев нeмa пpaвo дa збopyвa зa цpвeни линии, oткaкo гo cмeни имeтo и ce oткaжa oд идeнтитeтoт

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, ова денеска преку реакција го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името, постигнувајќи договор кој претходно

Заев тврди дека македонскиот идентитет е црвената линија, ВМРО-ДПМНЕ го обвинува за распродажба на идентитетот

Заев тврди дека македонскиот идентитет е црвената линија, ВМРО-ДПМНЕ го обвинува за распродажба на идентитетот

Embedded video for Заев тврди дека македонскиот идентитет е црвената линија, ВМРО-ДПМНЕ го обвинува за распродажба на идентитетот Секое прашање за македонскиот идентитет е црвена линија, вели премиерот Зоран Заев во интервју за новинската агенција Франц Прес. Заев додава и дека источниот сосед му донел „непријатно изненадување“. Но изрази надеж дека

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, се огласи ВМРО-ДПМНЕ по интервјуто на македонскиот премиер Зоран Заев за „Франс прес“. „ Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името,

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, се огласи ВМРО-ДПМНЕ по интервјуто на македонскиот премиер Зоран Заев за „Франс прес“. „ Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името,

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Свежата блокада на Бугарија за соништата на Северна Македонија за влез во Европската унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „многу горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев во интервју за „Франс прес“ . Тој изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеа кога Бугарија употреби вето за стопирање на напредокот на преговорите

Заев: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

Блокадата од страна на Бугарија предизвикува „многу горчина“, изјави македонскиот премиер Зоран Заев во интервју за „Франс прес“, додавајќи дека секакво доведување во прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија. – Тоа е прашање на самоопределување, што е во срцето на европскиот проект. Тука е апсурдноста на целиот проблем. Покажавме колку веруваме

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Свежата блокада на Бугарија за соништата на Северна Македонија за влез во Европската унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „многу горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев во интервју за „Франс прес“ . Тој изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеа кога Бугарија употреби вето за стопирање на напредокот на преговорите

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, се огласи ВМРО-ДПМНЕ по интервјуто на македонскиот премиер Зоран Заев за „Франс прес“. „ Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името,

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Свежата блокада на Бугарија за соништата на Северна Македонија за влез во Европската унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „многу горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев во интервју за „Франс прес“ . Тој изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеа кога Бугарија употреби вето за стопирање на напредокот на преговорите

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика, се огласи ВМРО-ДПМНЕ по интервјуто на македонскиот премиер Зоран Заев за „Франс прес“. „ Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името,

ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема право да зборува за црвени линии, тој даде се’, а народот не доби ништо

ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема право да зборува за црвени линии, тој даде се’, а народот не доби ништо

Од најголемата опозициска партија во Македонија, ВМРО-ДПМНЕ, го обвинија премиерот Зоран Заев за неговиот неуспех на европскиот пат на Македонија, иако тој ги прекрши сите црвени линии за значајните прашања, а македонскиот народ не доби ништо. Од ВМРО-ДПМНЕ објавија соопштение до јавноста, како реакција на изнесените ставови на Зоран Заев за новинската

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за „Франсе прес“: Секое прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија“

Свежата блокада на Бугарија за соништата на Северна Македонија за влез во Европската унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „многу горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев во интервју за „Франс прес“ . Тој изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеа кога Бугарија употреби вето за стопирање на напредокот на преговорите

Заев: Блокадата од Бугарија е горчлива

Заев: Блокадата од Бугарија е горчлива

Фото: Маја Јаневска-Илиева Блокадата од страна на Бугарија предизвикува „многу горчина“, изјави македонскиот премиер Зоран Заев во интервју за „Франс прес“, додавајќи дека секакво доведување во прашање на македонскиот идентитет е „црвена линија. – Тоа е прашање на самоопределување, што е во срцето на европскиот проект. Тука е апсурдноста на целиот

Заев за Франс Прес: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за Франс Прес: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

Бугарската блокада за влез на Македонија во ЕУ е спротивна на вредностите на Унијата и предизвика многу горчина кај нас, вели во интервју за Франс прес премиерот Зоран Заев.  Потегот на официјална Софија да го блокира усвојувањето на преговарачката рамка која води кон одржување на првата меѓувладина конференција меѓу Скопје и Брисел, според Заев претставува

Заев за Франс прес: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

Заев за Франс прес: Секое прашање за македонскиот идентитет е „црвена линија“

„’Многу горчина’: Премиерот на Македонија жали за блокадата на Бугарија во ЕУ“, е насловот на текстот што го објави денеска новинската агенција Франс прес (АФП) по интервју со претседателот на Владата, Зоран Заев во Скопје. Заев за АФП вели дека источниот сосед му донел „непријатно изненадување“. Создаден е голем гнев меѓу братски луѓе што живеат од

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии, тој даде се, а народот не доби ништо

ВМРО-ДПМНЕ: Заев откако смени име и се откажа од идентитетот нема право да збори за црвени линии, тој даде се, а народот не доби ништо

На ветото од Бугарија е напишано името на Зоран Заев. Човекот нема ниту еден успех постигнато во надворешната политика. Впрочем на референдумот за името ја убедуваше целата јавност дека смената на името ќе значи влез во Европската Унија. Откако го смени името, постигнувајќи договор кој претходно не го прифати ниту една македонска влада се насочи кон

Заев: БУГАРИЈА НЕПРИЈАТНО МЕ ИЗНЕНАДИ

Заев: БУГАРИЈА НЕПРИЈАТНО МЕ ИЗНЕНАДИ

Новата блокада на Бугарија за нашите соништа за влез во Европската Унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „голема горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев за АФП. Говорејќи за време на интервју во Скопје, 46-годишниот премиер изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеал кога Бугарија го употреби ветото за стопирање

Заев: БУГАРИЈА НЕПРИЈАТНО МЕ ИЗНЕНАДИ

Заев: БУГАРИЈА НЕПРИЈАТНО МЕ ИЗНЕНАДИ

Новата блокада на Бугарија за нашите соништа за влез во Европската Унија е спротивна на вредностите на блокот и предизвика „голема горчина кај нас“, изјави премиерот Зоран Заев за АФП. Говорејќи за време на интервју во Скопје, 46-годишниот премиер изрази жалење за „непријатното изненадување“ што го доживеал кога Бугарија го употреби ветото за стопирање