притисни ентер »

Продолжува судењето за „Талир“

Продолжува судењето за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот „Талир“ се одржа на 18 февруари годинава, но

Продолжува судењето за „Талир“

Продолжува судењето за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот „Талир“ се одржа на 18 февруари годинава, но

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за предметот „Талир“

Ново рочиште за предметот „Талир“

Судењето за предметот „Талир“ на Социјалното јавно обвинителство, што се однесува на незаконското финансирање на партијата ВМРО ДПМНЕ треба да продолжи денес во Кривичниот суд во Скопје. На барање на одбраната, минатото рочиште беше одложено поради отсуство на обвинителот Леко Ристоски. Во случајот „Талир“ обвинети се Никола Груевски, Кирил Божиновски

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Денеска рочиште за незаконското финансирање на ВМРО-ДПМНЕ

Денеска рочиште за незаконското финансирање на ВМРО-ДПМНЕ

Судењето за предметот „Талир“ на Социјалното јавно обвинителство, што се однесува на незаконското финансирање на партијата ВМРО ДПМНЕ треба да продолжи денес во Кривичниот суд во Скопје. Во него се обвинети екс-премиерот Никола Груевски, поранешниот генерален секретар на владата, Кирил Божиновски и поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески

Ново рочиште за „Талир"

Ново рочиште за „Талир"

Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава, но судскиот процес се уште се наоѓа на почеток и веќе неколку месеци се одложува поради неприсуство на некој од обвинетите или Судскиот совет, но и менување на бранителите и застапниците

Денес ново рочиште за „Талир“

Денес ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир" на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Уште еден обид „Талир“ да мрдне од „мртва точка“

Уште еден обид „Талир“ да мрдне од „мртва точка“

Судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, а кој се однесува на незаконското финансирање на партијата ВМРО ДПМНЕ треба да продолжи денеска во Кривичниот суд во Скопје. На барање на одбраната, минатото рочиште беше одложено поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот „Талир“ се одржа на 18 февруари

Ново рочиште за „Талир”

Ново рочиште за „Талир”

Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир” на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради

KPИBИЧЕН CУД: Денес ново рочиште за предметот „Талир“

KPИBИЧЕН CУД: Денес ново рочиште за предметот „Талир“

Cyдењето за предметот „Талир“ на Социјалното јавно обвинитeлcтво, што се однесува на незakoнското финансирање на партијата ВМРО ДПМНЕ треба да продолжи денес во Kpивичниот cyд во Скопје. На барање на одбpаната, минатото pочиште беше одложено поради отсуство на обвинитeлот Леко Ристоски. Во случајот „Талир“ oбвинeти се Никола Груевски, Кирил Божиновски

Ново рочиште за случајот на СЈО „Талир“

Ново рочиште за случајот на СЈО „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

КРИВИЧЕН СУД: Ново рочиште за „Талир“

КРИВИЧЕН СУД: Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за „Талир”

Ново рочиште за „Талир”

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир” на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,

Ново рочиште за „Талир“

Ново рочиште за „Талир“

Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да продолжи судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство, кој се однесува на незаконско финансирање на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Минатото рочиште беше одложено на барање на одбраната, поради отсуство на обвинетиот Леко Ристоски. Првото рочиште за случајот Талир се одржа на 18 февруари годинава,