притисни ентер »

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција вкупно 22 жртви од коронавирус, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од коронавирус, заразено 821 лице

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција 22 жртви од Ковид-19, вкупно 821 заразени

Во Грција 22 жртви од Ковид-19, вкупно 821 заразени

Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

Во Грција вкупно 22 жртви од Ковид-19, заразено 821 лице

– Уште две лица во Грција починаа од коронавирусот, со што бројката на жртви се зголеми на 22, додека, пак, регистриран е вкупно 821 потврден случај на Ковид-19, од кои 78 се во изминатите 24 часа, јави дописничката на МИА од Атина. Според податоците соопштени од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, вкупно 20

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, вкупно 20

Бројот на жртвите од коронавирусот во Грција, се искачи на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

ТРИ НОВИ ЖРТВИ во Грција-бројот на заразени од коронавирус стигна до 743

ТРИ НОВИ ЖРТВИ во Грција-бројот на заразени од коронавирус стигна до 743

Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

ТРИ НОВИ ЖРТВИ во Грција-бројот на заразени од коронавирус стигна до 743

ТРИ НОВИ ЖРТВИ во Грција-бројот на заразени од коронавирус стигна до 743

Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

– Бројот на жртвите од коронавирусот во Грција, се искачи на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

– Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19 Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени

Грција: Вкупно 743 заразени со коронавирус, бројот на починати се искачи на 20

Грција: Вкупно 743 заразени со коронавирус, бројот на починати се искачи на 20

Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

Нови три жртви од коронавирусот во Грција, потврдени 743 случаи на лица заразени со Ковид-19

– Бројот на жртви од коронавирусот во Грција, се зголеми на 20 лица, откако денеска беше соопштено од претставникот за Ковид-19 од Министерството за здравство на Грција, професорот епидемиолог Сотирис Циодрас, дека уште три лица починаа, додека пак потврдени се 48 нови случаи, односно вкупно 743 лица во земјата се заразени со коронавирусот, јави дописничката