Софи Тарнер е новото лице Louis Vuitton

Нова колекција накит на Louis Vuitton Ѕвездата од „Game Of Thrones“ Sophie Turner ја продолжи соработката со францускиот бренд Louis Vuitton. Во овој момент актерката се појавува во рекламната кампања за новата колекција на накит „Blossom“ чиј дизајнер e Francesca Amfitheatrof. На сликите на Craig McDean, освен Sophie Turner, меѓу другите се појавиja