притисни ентер »

(фото + видео) страшно невреме пустоши во Крива Паланка

(фото + видео) страшно невреме пустоши во Крива Паланка

Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.

(фото + видео) страшно невреме пустоши во Крива Паланка

(фото + видео) страшно невреме пустоши во Крива Паланка

Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка

НАЈНОВО ВИДЕО+ФОТО од невремето во Крива Паланка Пукнати ветробрански стакла, оштетени објекти се само дел од невремето кое ја зафати Крива Паланка. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа нови фотографии и видео во кое се гледа какво невреме го зафати градот.

Невреме со дожд и град ја зафати Крива Паланка (ВИДЕО)

Невреме со дожд и град ја зафати Крива Паланка (ВИДЕО)

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. Градот веќе предизвика штета кај неколку објекти и автомобили. По улиците на Крива Паланка веќе неколку часа се слеваат огромни количини вода, а жителите стравуваат дека невремето ќе ги уништи земјоделските култури и овошките.

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. По улиците на градот се слеа огромна количина вода, а град се уште паѓа. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

Невреме со град со големина на орев во Крива Паланка

Невреме со град со големина на орев во Крива Паланка

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. По улиците на градот се слеа огромна количина вода, но и град. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

По улиците на градот се слеа огромна количина вода, а град се уште паѓа. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

Видео од невремето во Крива Паланка, граѓаните во паника

Видео од невремето во Крива Паланка, граѓаните во паника

Видео од невремето во Крива Паланка, граѓаните во паника Големо невреме ја зафати Крива Паланка. Град во големина на орев оштети многу автомобили и обијекти. До редакцијата на „Курир“ пристигна видео од невремето.

ФОТО: Страшно невреме во Крива Паланка, паѓа град со големина на орев

ФОТО: Страшно невреме во Крива Паланка, паѓа град со големина на орев

ФОТО: Страшно невреме во Крива Паланка, паѓа град со големина на орев Големо невреме ја зафати Крива Паланка. Град во големина на орев оштети многу автомобили и обијекти. До редакцијата на „Курир“ пристигнаа фотографии од невремето.

ВИДЕО Невреме во Крива Паланка, паѓа град со големина на орев

ВИДЕО Невреме во Крива Паланка, паѓа град со големина на орев

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. Градот веќе предизвика штета кај неколку објекти и автомобили. По улиците на Крива Паланка веќе неколку часа се слеваат огромни количини вода, а жителите стравуваат дека невремето ќе ги уништи земјоделските култури и овошките. Содржините, графичките и техничките

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со дожд и град во Крива Паланка

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. По улиците на градот се слеа огромна количина вода, но и град. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

Град со големина на орев - Силно невреме во Крива Паланка

Град со големина на орев - Силно невреме во Крива Паланка

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. По улиците на градот се слеа огромна количина вода, а град се уште паѓа. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките.

Страшно невреме ја погоди Крива Паланка (ВИДЕО)

Страшно невреме ја погоди Крива Паланка (ВИДЕО)

Невреме со обилни врнежи од дожд и град со големина на орев ја зафати попладнево Крива Паланка. По улиците на градот се слеа огромна количина вода, а град се уште паѓа. Кривопаланчани стравуваат дека невремето ќе ги уништи и земјоделските култури, но и овошките. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата