притисни ентер »

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им овозможува бесплатни ‘Premium’ филмови за возрасни

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им овозможува бесплатни ‘Premium’ филмови за возрасни

„Pornhub“ на цел свет, па и на Македонците им дава бесплатана ‘Premium’ содржина. Најпрвин им дадоа бесплатна ‘Premium’ содржина на Италијанците, потоа на Шпанците и Французите, а од 23-ти март таа привилегија им ја овозможуваат на сите, за да останат дома и да ја израмнат кривата, односно да го намалат бројот на заразени од коронавирусот. Понудата

Порнхаб нè охрабрува да останеме дома: Бесплатни премиум услуги за целиот свет во наредните 30 дена

Порнхаб нè охрабрува да останеме дома: Бесплатни премиум услуги за целиот свет во наредните 30 дена

Прво започна во Италија, а потоа се прошири низ целиот свет. Не, овде не се мисли на коронавирусот, туку на компанијата PornHub, кој одлучи да му овозможи на целиот свет да ги користи премиум услугите во наредните 30 дена бесплатно, за да се остане дома и да се спречи проширување на епидемиолошката крива. За да пристапите до услугата PornHub Premium,

Содржините на Pornhub ќе бидат бесплатни за сите корисници ширум светот

Содржините на Pornhub ќе бидат бесплатни за сите корисници ширум светот

Откако на Италијанците им беа отклучени сите премиум содржини, најпопуларната страница за порно во светот одлучи да им ја олесни изолацијата на возрасните и да им овозможи бесплатен пристап на корисниците ширум светот. Започнувајќи од вчера, заинтересираните корисници можат да се пријават во делот на страницата каде што пишува „остани дома“ и бесплатно

Pornhub ќе биде достапен за сите корисници ширум светот

Pornhub ќе биде достапен за сите корисници ширум светот

Откако на Италијанците им беа отклучени сите премиум содржини, најпопуларната страница за порно во светот одлучи да им ја олесни изолацијата на возрасните и да им овозможи бесплатен пристап на корисниците ширум светот. Започнувајќи од вчера, заинтересираните корисници можат да се пријават во делот на страницата каде што пишува „остани дома“ и бесплатно