притисни ентер »

Макрон: Кризата со коронавирусот ГО ДОВЕДУВА ВО ПРАШАЊЕ ОПСТАНОКОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПРОЕКТ

Макрон: Кризата со коронавирусот ГО ДОВЕДУВА ВО ПРАШАЊЕ ОПСТАНОКОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПРОЕКТ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Кризата со коронавирусот ГО ДОВЕДУВА ВО ПРАШАЊЕ ОПСТАНОКОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПРОЕКТ

Макрон: Кризата со коронавирусот ГО ДОВЕДУВА ВО ПРАШАЊЕ ОПСТАНОКОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПРОЕКТ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на ЕУ Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. „Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на Унијата“, изјави

МАКРОН: Вирусот го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“!

МАКРОН: Вирусот го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“!

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Епидемијата се заканува да ги поткопа столбовите на ЕУ

Макрон: Епидемијата се заканува да ги поткопа столбовите на ЕУ

Претседателот на Франција Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. „Постои ризик епидемијата да ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави тој на вчерашниот состанок на Советот на Европа. Тој додаде дека постои опасност

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави

Макрон предупредува: Ковид-19 го доведува во прашање опстанокот на ЕУ

Макрон предупредува: Ковид-19 го доведува во прашање опстанокот на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на Унијата , изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидерите на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект”. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на ЕУ

– Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект“. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Макрон: Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столбови на ЕУ

Претседателот на Франција, Емануел Макрон ги предупреди лидеирте на земјите-членки на Европска Унија дека кризата со новиот коронавирус го доведува под прашање „опстанокот на европскиот проект”. – Постои ризик дека епидемијата ќе ги поткопа основните столнови на Унијата, изјави Макрон на вчерашниот Европски совет, што се одржа преку видеоконференциска