притисни ентер »

Илир Мета добитник на „Златен лав“ во Венеција

Илир Мета добитник на „Златен лав“ во Венеција

Наградата беше доделена од локалната власт на Венеција. Во својот говор, претседателот Мета истакна дека наградата е симбол на единственото пријателство меѓу Албанија и Италија. Албанскиот претседател Илир Мета на церемонијата во Венеција ја доби наградата „Златен лав“. Наградата е доделена за придонес во промовирањето на демократијата и политичкиот

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Илир Мета добитник на „Златен лав“ во Венеција

Илир Мета добитник на „Златен лав“ во Венеција

Албанскиот претседател Илир Мета на церемонијата во Венеција ја доби наградата „Златен лав“. Наградата е доделена за придонес во промовирањето на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнувањето на мирот и стабилноста на Балканот, за промовирање на верската толеранција, како и за развојот на албанско-италијанските односи. Наградата беше доделена

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета ја доби наградата „Златен лав“ во Венеција

Мета ја доби наградата „Златен лав“ во Венеција

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Венеција: Златен лав за албанскиот претседател Илир Мета

Венеција: Златен лав за албанскиот претседател Илир Мета

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Албанскиот претседател Илир Мета е добитник на наградата „Златен лав“. Наградата  му се додели во Венеција  за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските односи. -Ова е награда која првенствено

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Албанија – На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав”

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав”

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав”. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

Мета добитник на меѓународната награда „Златен лав“

На албанскиот претседател Илир Мета, на свеченост организирана во Венеција, му беше врачена наградата „Златен лав“. Наградата му се доделува за придонес во промоција на демократијата и политичкиот плурализам, зајакнување на мирот и стабилноста на Балканот, промовирање на соживотот и верската хармонија, како и за зајакнување на италијанско-албанските