притисни ентер »

Личните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Личните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Голем број скапоцени работи на музичката ѕвезда од груапта „Продиџи“, Кит Флинт, беа продадени на аукција, како би се подмириле неговите долгови, пишув „Скај њуз“. Флинт почина во март годинава на 50 годишна возраст во неговиот дом. Музичарот зад себе оставил долгови од речиси осум милиони евра. Меѓу скапите работи кои беа продадени, беа неговиот прстен,

Вредните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Вредните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Голем број скапоцени работи на музичката ѕвезда од груапта „Продиџи“, Кит Флинт, беа продадени на аукција, како би се подмириле неговите долгови, пишув „Скај њуз“. Флинт почина во март годинава на 50 годишна возраст во неговиот дом. Музичарот зад себе оставил долгови од речиси осум милиони евра. Меѓу скапите работи кои беа продадени, беа неговиот прстен,

Вредните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Вредните работи на Кит Флинт се продадени на аукција

Голем број скапоцени работи на музичката ѕвезда од груапта „Продиџи“, Кит Флинт, беа продадени на аукција, како би се подмириле неговите долгови, пишув „Скај њуз“. Флинт почина во март годинава на 50 годишна возраст во неговиот дом. Музичарот зад себе оставил долгови од речиси осум милиони евра. Меѓу скапите работи кои беа продадени, беа неговиот прстен,

Продадени на аукција 170 предмети на фронтменот на Продиџи за половина милион долари (ВИДЕО)

Продадени на аукција 170 предмети на фронтменот на Продиџи за половина милион долари (ВИДЕО)

Предметите достигнаа вредност од околу 450 000 долари , а аукцијатас е одржа по осум месеци од смртта на музичарот. Аукциската куќа Chefins објави дека се продадени околу 170 премети за да се помогне во подмирувањето на долговите за имотот. Во соопштението се вели дека аукцијата се одржала во четвртокот вечерта и дека собраната сума ги надминала сите

Повеќе од 170 предмети на Кит Флинт продадени за 347 илјади фунти

Повеќе од 170 предмети на Кит Флинт продадени за 347 илјади фунти

Повеќе од 170 предмети биле продадени на аукцијата со цел да се подмират трошоците по смртта на пејачот во Есекс. Три МТВ награди од 1997 година се покажале како најскапи предмети, вредни 16.000 фунти, додека неговиот познат специјално дизајниран за него кревет бил продаден за 8.500 фунти. Аукциската куќа во Кембриџ која ја организирала продажбата