притисни ентер »

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот Парламент, Кадри Весели за

Вулин бара да проговориме за Голема Албанија

Вулин бара да проговориме за Голема Албанија

Министерот за одбрана на Србија, Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Коментирајќи ја изјавата на претседателот на косовскиот Парламент, Кадри Весели

Вулин: Црна Гора и Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот Парламент, Кадри Весели за

Вулин ги повика Црна Гора и Македонија да проговорат за Голема Албанија

Вулин ги повика Црна Гора и Македонија да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските". Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот

Црна Гора и Северна Македонија да проговорат за Голема Албанија, смета српскиот министер за одбрана

Црна Гора и Северна Македонија да проговорат за Голема Албанија, смета српскиот министер за одбрана

Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. – Ако Европа брзо не сфати дека голема Албанија е најголемото зло и најголема закана

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како закана за мирот на Балканот

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како закана за мирот на Балканот

Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот Парламент, Кадри Весели за градот Ниш како „албански град“, Вулин оцени дека се работи за „апсолутно неприфатливо ѕвецкање со оружје“. Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските“. Реагирајќи на изјавата на претседателот на косовскиот Парламент, Кадри Весели за

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Вулин: Црна Гора и Северна Македонија да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин ги повика денеска Црна Гора и Северна Македонија „да се охрабрат и да проговорат за Голема Албанија како најголемо зло и закана за мирот на Балканот, што се заканува и на иднината и на нивните деца, а не само на српските”. Како што јави дописникот на МИА од Белград, реагирајќи на изјавата на претседателот