притисни ентер »

Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар – гласање за промена на уставот во замена за слобода

Единствена Македонија: Предавничкиот поход на власта кулминира со пазар – гласање за промена на уставот во замена за слобода

„Македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија се сведоци како марионетската власт во Скопје е решена по секоја цена да изврши промена на уставот и да го избрише вековното македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Предавничкиот поход на ненародната власт да избрише се што е македонско кулминира со антимакедонскиот

Единствена Македонија: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

Единствена Македонија: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

Македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија се сведоци како марионетската власт во Скопје е решена по секоја цена да изврши промена на Уставот и да го избрише вековното македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, соопшти Единствена Македонија. Според партијата, ,,предавничкиот поход на ненародната власт да

EM: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

EM: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

Македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија се сведоци како марионетската власт во Скопје е решена по секоја цена да изврши промена на уставот и да го избрише вековното македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Предавничкиот поход на ненародната власт да избрише се што е македонско кулминира со антимакедонскиот

Единствена Македонија: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

Единствена Македонија: За организаторите и учесниците во националното предавство одговорност мора да има

Македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија се сведоци како марионетската власт во Скопје е решена по секоја цена да изврши промена на Уставот и да го избрише вековното македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, соопшти Единствена Македонија. Според партијата, ,,предавничкиот поход на ненародната власт да