притисни ентер »

Изгаснати седум огна на отворено во Скопје

Изгаснати седум огна на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на град Скопје, во периодот од 6 до 12 февруари 2020 година, на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 6.02 до 12.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 6.02 до 12.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 6.02 до 12.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 06.02 до 12.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Изгаснати 7 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 06.02 до 12.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 19 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 7 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатите