Верстапен: Гајле ми е кој ми е партнер

Холанѓанецот нема влакна на јазикот, откако го искритикува Хамилтон сега се јави со нова изјава, дека воопшто не му е гајле кој му е партнер бидејќи тоа е само колку за тимот да има повеќе поени. „Тој не е ништо посебно, има и други возачи кои можат да остварат слични резултати. Луис победува затоа што има добра машина“, неодамна изјави Верстапен за